Snalazimo se i u malim kupaonicama, ali prostrane, elegantne i prekrasne kupaonice mnogima su predmet maštanja. Kada bismo dobili na lotu, velika kupaonica bila bi nam pri vrhu liste želja, a još kad bi imala izlaz na terasu ili pogled na more – milina!

Galerija Kupaonice o kakvima volimo maštati - 8 Kupaonice o kakvima volimo maštati - 9 Kupaonice o kakvima volimo maštati - 3 +6 Kupaonice o kakvima volimo maštati

Prostrane, luksuzne kupaonice uvijek plijene pažnju i izazivaju divljenje. Mnogi od nas "osuđeni" su na nekoliko kvadrata kada je riječ o kupaonici, ali to ne znači da ne možemo maštati i o velikoj kupaonici uređenoj kao iz snova.

Bijela i svijetle boje prvi su izbor kod uređenja kupaonice jer su sinonim za čistoću, svježinu, ugodnost i relaksaciju, što i želimo da nam kupaonica pruži kada imamo svojih pet minuta za higijenu i njegu, pa možda i dugu pjenušavu kupku.

Famozna! Kuća u Prelogu u kojoj su crna kuhinja i kupaonica glavne zvijezde Kuća u Prelogu u kojoj su crna kuhinja i kupaonica glavne zvijezde - 10 Kuća u Prelogu u kojoj su crna kuhinja i kupaonica glavne zvijezde - 14 Kuća u Prelogu u kojoj su crna kuhinja i kupaonica glavne zvijezde - 17 +14 Kuća u Prelogu u kojoj su crna kuhinja i kupaonica glavne zvijezde - 2

Kuhinje o kakvima volimo maštati - 4 Oči nam se odmah zacakle: 15 krasnih kuhinja o kakvima volimo maštati

Želite li malo napasati oči na lijepim fotografijama, svakako kliknite na fotogaleriju na početku teksta gdje ćete pronaći deset kupaonica o kakvima volimo maštati. Neke od njih imaju i izlaz na terasu, pa čak i pogled na more – božanstveno!

Kupaonice o kakvima volimo maštati - 5 Prostrane, elegantne i prekrasne kupaonice mnogima su predmet maštanja (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju