Kada bi trebali izabrati prostoriju u domu čijem su uređenju dali posebnu pažnju, mnogi bi rekli da je to kuhinja. U kuhinji se odvija važan dio naših života, u njoj se obitelj okuplja i druži uz jelo nakon radnog dana, pripremaju se obroci, peku kolači, pa želimo i da kuhinja u kojoj provodimo toliko vremena bude uređena baš onako kako smo zamislili.

Galerija Kuhinje o kakvima volimo maštati - 15 Kuhinje o kakvima volimo maštati - 10 Kuhinje o kakvima volimo maštati - 11 +11 Kuhinje o kakvima volimo maštati

Iako i male kuhinje mogu biti savršeno funkcionalne i idealno uređene, mnogi od nas maštaju o prostranim kuhinjama s više prostora za kretanje i manevriranje, u kakvima bi kuhanje bilo gušt i u kakvima se može okupiti i više ljudi.

Kuhinje o kakvima volimo maštati - 13 Mnogi od nas maštaju o prostranim kuhinjama s više prostora za kretanje i manevriranje (Foto: Living4media)

Kuhinje o kakvima volimo maštati - 9 Kada bi trebali izabrati prostoriju u domu čijem su uređenju dali posebnu pažnju, mnogi bi rekli da je to kuhinja (Foto: Living4media)

U takvim kuhinjama ima mjesta i za šank, koji može biti odlično mjesto za pripremu hrane i ispijanje jutarnje kave. Možda još nemamo svoju kuhinju iz snova, ali planirat ćemo i maštati kako bismo je uredili.

Baš je zgodna! Kuhinja u kući blizu Ivanić-Grada zbog koje zaboravljamo na bijelu i sivu boju Svijetlozelena kuhinja Željke Čolaković iz Okešinca nadomak Ivanić Grada malo je carsto veselja i pozitive - 9 Svijetlozelena kuhinja Željke Čolaković iz Okešinca nadomak Ivanić Grada malo je carsto veselja i pozitive - 6 Svijetlozelena kuhinja Željke Čolaković iz Okešinca nadomak Ivanić Grada malo je carsto veselja i pozitive - 2 +5 Svijetlozelena kuhinja Željke Čolaković iz Okešinca nadomak Ivanić Grada malo je carsto veselja i pozitive - 3

Sedam vaših kuhinja u koje smo se zaljubili u 2022. godini Matea je uz pomoć stolara preuredila svoju kuhinju u pastelnu boju Božićno uređenje kuće i okućnice Marije Ričko iz okolice Ludbrega - 2 Stan Vanje Šego u Čitluku - 7 +4 Savršeno uređen stan od 55 kvadrata u Puli - 5

Za inspiraciju svakako kliknite na našu fotogaleriju na početku teksta, u kojoj ćete pronaći 15 krasnih kuhinja različitih stilova, boja i dizajna o kakvima volimo maštati.

Kuhinje o kakvima volimo maštati - 14 Možda još nemamo svoju kuhinju iz snova, ali planirat ćemo i maštati kako bismo je uredili (Foto: Living4media)

Kuhinje o kakvima volimo maštati - 12 I crne kuhinje sve su popularnije (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju