Kada bi trebali izabrati prostoriju u domu čijem su uređenju dali posebnu pažnju, mnogi bi rekli da je to kuhinja. U kuhinji se odvija važan dio naših života, u njoj se obitelj okuplja i druži uz jelo nakon radnog dana, pripremaju se obroci, peku kolači, pa želimo i da kuhinja u kojoj provodimo toliko vremena bude uređena baš onako kako smo zamislili.

Galerija Kuhinje o kakvima volimo maštati - 4 Kuhinje o kakvima volimo maštati - 6 Kuhinje o kakvima volimo maštati - 13 +11 Kuhinje o kakvima volimo maštati

Iako i male kuhinje mogu biti savršeno funkcionalne i idealno uređene, mnogi od nas maštaju o prostranim kuhinjama s više prostora za kretanje i manevriranje, u kakvima bi kuhanje bilo gušt i u kakvima se može okupiti i više ljudi.

Kuhinje o kakvima volimo maštati - 2 Kuhinje o kakvima volimo maštati (Foto: Living4media)

Kuhinje o kakvima volimo maštati - 5 I manje kuhinje mogu biti savršeno funkcionalne i idealno uređene (Foto: Living4media)

Kuhinje o kakvima volimo maštati - 10 Kuhinje o kakvima volimo maštati (Foto: Living4media)

U takvim kuhinjama ima mjesta i za šank, koji može biti odlično mjesto za pripremu hrane i ispijanje jutarnje kave. Možda još nemamo svoju kuhinju iz snova, ali planirat ćemo i maštati kako bismo je uredili

Kuća u Osijeku sa savršenom kuhinjicom - 6 Kuhinje naših čitateljica zbog kojih poželimo renovirati i vlastiti dom

Boje za kuhinju koje će biti trend u 2022. godini - 6 Trend u 2022. godini: Boja koja će dominirati u uređenju kuhinje

Za inspiraciju svakako kliknite na našu fotogaleriju na početku teksta, u kojoj ćete pronaći 15 krasnih kuhinja različitih stilova, boja i dizajna o kakvima volimo maštati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju