Druga sezona serije "I tek tako" naveliko se snima u New Yorku, a najnovije scene koje imamo priliku vidjeti prikazuju Carrie Bradshaw na večeri u New Yorku. U toj sceni Sarah Jessica Parker uživa u društvu, kako se čini, Sarite Choudhoury u ulozi Seeme Patel, koja se vidi s leđa.

Galerija Nove scene iz druge sezone serije 'I tek tako' - 6 Nove scene iz druge sezone serije 'I tek tako' - 7 Nove scene iz druge sezone serije 'I tek tako' - 1 +3 Nove scene iz druge sezone serije 'I tek tako'

Seemin lik predstavljen je u prvoj sezoni serije "I tek tako", nastavku "Seksa i grada", a riječ je o šik brokerici nekretninama oštroj na jeziku koja poznaje Carrie kroz posao, ali također izgradi i prijateljstvo s njom. U najnovijoj sceni snimljenoj u restoranu dvije prijateljice uživaju u večeri, obje odjevene u topove sa šljokicama, a Seema ima i kultnu torbu Birkin u narančastoj boji.

Nove scene iz druge sezone serije 'I tek tako' - 5 Carrie Bradshaw privukla je pažnju zgodnog plavokosog muškarca (Foto: Profimedia)

Dok jedu kamenice i ispijaju White Lady, koktel od džina i soka od limuna, privuku pažnju muškog društva koje sjedi do njih. Plavokosi muškarac koji sjedi na drugom kraju stola, kako se može zaključiti iz fotografija sa snimanja, približi se Carrie i sjedne do nje te se čini kao da je zainteresiran za nju. Muškarac ju je očito uspio šarmirati jer smijući se skupa nazdravljaju i sve se čini kao da bi on mogao biti novi ljubavni interes Carrie Bradshaw.

Kakva predivna boja! Carrie Bradshaw u nesuđenoj vjenčanici u nešto drugačijem izdanju Sarah Jessica Parker i Chris Noth 2007. na snimanju legendarne scene Sarah Jessica Parker u vjenčanici Vivienne Westwood 2007. na setu filma Sarah Jessica Parker i Chris Noth 2007. na snimanju legendarne scene +3 Sarah Jessica Parker na setu serije

Sarah Jessica Parker: Povijesna kombinacija u kakvoj još nismo vidjeli Carrie Bradshaw Sarah Jessica Parker u boji fuksije od glave do pete Sarah Jessica Parker u boji fuksije od glave do pete Sarah Jessica Parker u boji fuksije od glave do pete +7 Sarah Jessica Parker u boji fuksije od glave do pete

S uzbuđenjem čekamo vidjeti kako će se radnja druge sezone serije "I tek tako" odvijati, no ono što znamo jest da u njoj neće biti Carrinog najboljeg prijatelja Stanforda Blatcha, kojeg je glumio pokojni Willie Garson. Glumac je preminuo lani od raka gušterače u 58. godini, ali je prije smrti uspio snimiti nekoliko scena za prvu sezonu. Njegov lik u seriji nije umro, već se zbog posla preselio u Japan.

Nove scene iz druge sezone serije 'I tek tako' - 3 Društvo se dobro zabavljalo na večeri u restoranu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju