HBO Max objavio je da se sprema druga sezone serije "I tek tako". Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis vraćaju se kao Carrie Bradshaw Preston, Miranda Hobbs i Charlotte York Goldenblatt dok pokušavaju posložiti svoje ljubavne živote, prijateljstvo i karijeru u New Yorku.

Oduševljen sam i uzbuđen što mogu ispričati više priča o ovim živahnim, hrabrim likovima koje igraju ovi moćni, nevjerojatni glumci, rekao je izvršni producent Michael Patrick King.

Sarah Aubrey iz HBO Maxa, dodala je da su oduševljeni kulturnim razgovorom koji su generirali ti likovi i njihove priče, smješteni u svijet koji već poznajemo i volimo.

Podsjetimo, prva sezona prati Carrie, Mirandu i Charlotte u njihovim pedesetim godinama, prepunim promjenama kojima se nisu nadale.Faca iznenada umire, a Carrie uz pomoć prijatelja pokušava stati na noge. Izmjenjuju se trenutci u kojima se guši u boli, u kojima više ni nema suza, kao i oni u kojima uči kako opet živjeti bez ljubavi svog života. Miranda je shvatila da nije sretna u svome braku sa Steveom te se zaljubljuje u Che (Sarah Ramirez) koja se definira kao nebinarna osoba. Charlotteine kćeri sada su tinejdžerke, a to sa sobom nosi čitav niz izazova samo po sebi.

Slika nije dostupna Jesu li kritike opravdane? Pogledale smo seriju "I tek tako" i ovo su naši dojmovi

U prvoj sezoni pojavile su se i Seema Patel (Sarita Choudhury), agentica za nekretnine koja u pedesetima ima besprijekoran stil i uspješnu karijeru, ali žudi za ljubavlju; Lissa todd Wexley (Nicole Ari Parker) koja je dokumentaristica i majka troje djece te dr. Nya Wallace (Karen Pittman) koja se pojavljuje kao profesorica prava na Sveučilištu Columbia i koja se bori s neplodnošću.

Hoćete li gledati 2. sezonu serije "I tek tako"?

glasova:

Serija je izazvala mnogo podizanja obrva, no treba shvatiti da ovo nije nastavak "Seksa i grada" niti je tako zamišljen. Ni ne može biti. Svijet se drastično promijenio od tog vremena, a ova serija to prati. Osim toga, životi glavnih junakinja ne mogu biti onakvi kakvi su bili u njihovim tridesetima.

Ipak, serija je do sada osnaživala ženu i njenu samostalnost te davala nadu da se može krenuti dalje nakon prekida veze ili braka, a pogotovo nakon procesa tugovanja.

Zadnja scena u dizalu, kada Carrie poljubi Franklyna, upravo je ono što smo trebali i jedva čekamo novu sezonu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju