Porast temperature u termometru ne isključuje nošenje omiljenih komada od trapera. Dapače, ljeti je moguće nositi maštovite odjevne komade od ovoga materijale, bez osjećaja da 'kuhate'. Povrh svega izgledat ćete šik


Traper je vječna klasika koja se može kombinirati na različite načine, prigode i godišnja doba. Od ovoga omiljenog materijala ne treba bježati niti u ljetnim mjesecima koje inače posvećujemo odjeći napravljenoj od laganih i lepršavih materijala.

1. Traper kratke hlačice su ljetna klasika koja se može kombinirati uz topiće, pamučne majice i prozračne bluze.

Traper je vječna klasika koju ne treba izbjegavati ni ljeti. Birajte mini suknje, haljine ili kombinezone koji se mogu spariti sa sandalama ili sportskom obućom.

2. Traper minice su hit svakoga ljeta, jer nude široku mogućnost kombinacija. Izvrsno se sparuju s ljetnim sandalama, ali i sportskom obućom poput tenisica.

3. Ako ne volite minice, odaberite traper suknju do iznad koljena, koja se može spariti za dnevni look ili večernje izlaske.

4. Mini traper haljina izvsna je ideja za opušten dnevni ili večernji izlazak. Kombinirajte ju s japankama, sandalama s otvorenim prstima ili udobnim tenisicama.

5. Traper košulja može se nositi i u ljeto. Odaberite one s kratkim rukavima i svežite njene krajeve u čvor ispod grudi, pa sparite s maksi suknjom od lepršavog materijala.

6. Traper kombinezoni trendi su komad ovoga ljeta. Birajte mini kombinezone koje naglašavaju noge ili maksi izdanja koja naglasak stavljaju na ruke i leđa.

7. Traper prsluk odličan je izbor za kraljice street style kombinacija. Odlično se kombinira s ljetnim topićima i maksi suknjama-hlačama od laganih tkanina.

Pogledajte u našoj fotogaleriji kako slavne dame kombiniraju odjeću od trapera u ljetnim mjesecima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju