Koliko ste se puta spremali za neku važnu prigodu, otuširali se, odjenuli i tek što ste izašli iz doma – već su se ispod pazuha pojavile dosadne mrlje od znoja? Dogodi se svima, uključujući i najveće svjetske zvijezde. Naravno, ne moraju to uopće biti važne prigode.

Galerija Slavne dame s mrljama od znoja - 3 Slavne dame s mrljama od znoja - 19 Slavne dame s mrljama od znoja - 20 +24 Paris Hilton

"Ušvicamo" se i na poslu, prilikom odlaska u trgovinu, bez obzira na to gdje se nalazimo i kamo idemo. Neki su jednostavno skloniji prekomjernom znojenju, a ima i onih koji se, primjerice, oznoje kada su nervozni.

Halle Berry Halley Berry (Foto: Profimedia)

Po tom pitanju svi smo isti, samo je razlika u tome što zvijezde nemaju tu privilegiju da se mogu sakriti od kamera i fotoaparata koji će njihove mrlje od znoja zauvijek zabilježiti.

Slavne dame s mrljama od znoja - 3 Elisabeth Moss (Foto: Profimedia/AFP/Guliver Images)

Primjerice, Jennifer Lopez pojavila se na dodjeli Zlatnih globusa 2016. godine u fantastičnoj žutoj haljini Giambattiste Vallija na kojoj su, zbog boje materijala, mrlje bile vidljivije.

Slavne dame s mrljama od znoja - 16 Jennifer Lopez (Foto: Profimedia/AFP/Guliver Images)

Preuska odjeća također dovodi do prekomjernog znojenja, čak i ako je napravljena od najudobnijih materijala.Cameron Diaz nosila je haljinu modne kuće Alexander McQueen na dodjeli nagrada Teen's Choice i oznojila se u modelu napravljenom od najkvalitetnijeg vunenog štofa.

Slavne dame s mrljama od znoja - 11 Cameron Diaz (Foto: Profimedia/AFP/Guliver Images)

Ono što je zajedničko svim damama u našoj galeriji jest to što da uopće nisu opterećivale mrljama od znoja, bez obzira na prisutne fotografe. Bravo, tako i treba jer je to samo još jedna u nizu prirodnih pojava i situacija kojih se nemamo zašto sramiti.

Slavne dame s mrljama od znoja - 19 Madonna (Foto: Profimedia/AFP/Guliver Images)

Bravo, dosta je skrivanja! Slavne žene koje odbijaju kamuflirati šlaufiće i celulit na plaži Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham +7 Manekenka Tabria Majors

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju