Ako volite uređivati nokte, vjerojatno volite i barem povremeno isprobavati neke nove boje. Ako tražite novi, jedinstveni način odlučivanja o sljedećoj boji laka za nokte, pomoći vam može vaš horoskopski znak.

Određene boje predstavljaju svaki znak, a najbolju boju laka za nokte prema vašem znaku pronađite u nastavku.

Ovan: Crveni lak za nokte

Ovnovi su uglavnom vatreni i strastveni zbog čega crveni lak biraju kao vanjski pokazatelj njihove unutarnje vatre i entuzijazma.

Bik: Tamno zeleni lak za nokte

Bikovi su predani i pouzdani te vrlo prizemni odnosno nogama stoje čvrsto na zemlji. Uz sve te karakteristike sjajno se slaže tamnozelena boja laka za nokte.

Blizanci: Jarko ružičasti lak za nokte

Jarko ružičasti lak za nokte idealan je odabir sa blizance. Radi se o boji koja privlači svačiju pozornost, a blizancima upravo to odgovara jer obožavaju komunikaciju s ljudima.

Rak: Neupadljive nijanse

Klasični, blijedi nokti podsjećaju na mir i tradiciju, a rakovi su osobe koje su posebno vezane uz dom, obitelj i tradicionalne vrijednosti.

Lav: Žuti lak za nokte

Lavovi imaju prirodnu sposobnost da u živote drugih, između ostalog, donose toplinu. Tu toplinu na svojim noktima pokazuju živahnom žutom bojom laka za nokte.

Djevica: Lak za nokte u boji vina

Djevice svijetom koračaju graciozno i s nogama čvrsto na zemlji, a uz njihovu razboritost i eleganciju savršeno se slaže boja vina na noktima.

Vaga: Svijetloružičasti rak za nokte

Vage vole ravnotežu, pravdu i stabilnost, ali cijene i ideju ljepote. Svijetlotužičasta boja je, ako se pita vage, idealan izbor za sve koji teže klasičnoj eleganciji kao i one.

Škorpion: Tamno ljubičasti lak za nokte

Škorpioni su poprilično intenzivne i samopouzdane osobe, a svoje samopouzdanje vole pokazati na sve načine pa tako i izborom laka za nokte. Tamno ljubičasta, ali i sve druge tamne nijanse dolaze u obzir.

Strijelac: Brončani lak za nokte

Strijelci uživaju u zabavi pa za svoje nokte biraju boje koje svjetlucaju. Brončanim lakom za nokte daju do znanja da su spremni za novo okupljanje.

Jarac: Tamno crveni lak za nokte

Jarčice žele izgledati sofisticirano i neustrašivo pa se tamno crveni lak za nokte čini kao idealan izbor.

Vodenjak: Neonske boje

Vodenjaci vole imati osjećaj da se ističu u masi, a ništa ne privlači pozornost kao neonske boje zbog čega ih biraju i za manikuru.

Ribe: Plavi lak za nokte

Ribe se često predstavlja pomoću oceana, a između njih i plave boje postoji snažna povezanost. Čaroliju mora žele pokazivati i na svojim notkima zbog čega im savršeno odgovara plavi lak za nokte.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju