Odjevni komadi i modni dodaci s prepoznatljivim sitnim kariranim ili gingham uzorkom nikad ne izlaze iz mode.

Galerija Haljina gingham uzorka iz H&M-a - 3 Haljina gingham uzorka iz H&M-a - 1 Haljina gingham uzorka iz H&M-a - 4 +2 I Sienna Miller voli nositi haljine iz H&M-a
Gingham uzorak nosio se još u 17. stoljeću u Engleskoj i Francuskoj, a u moderno vrijeme popularizirale su ga neke od najvećih glumačkih diva 20. stoljeća kao što su Marilyn Monroe, Brigitte Bardot i Katherine Hepburn.

Danas ovaj uzorak u različitim bojama krasi sve, od suknji, hlača i topova do kaputa, cipela i torbica. Stručnjaci savjetuju da se takvi komadi najbolje kombiniraju s jednobojnom odjećom i modnim dodacima.

Kada gingham uzorak dolazi u svjetloplavoj i bijeloj boji te se nalazi na haljini midi kroja, riječ je bez sumnje o idealnu modelu za ljeto. Haljina gingham uzorka iz H&M-a - 4 Haljina A kroja vizualno stanjuje struk (Foto: hm.com)
Upravo takvu pamučnu haljinu bez rukava te s tankim i podesivim naramenicama pronašli smo u ponudi H&M-a po cijeni od 258 kuna. Riječ je o haljini A-kroja koja vizualno stanjuje struk te omogućuje razne modne kombinacije s tenisicama i cipelama niskih ili visokih potplata.

Vole je nositi slavne osobe poput Sienne Miller, koja je upravo ovaj model sparila sa žutim kožnatim cipelama i bijelom torbicom. Sienna Miller I Sienna Miller voli nositi haljine iz H&M-a (Foto: Profimedia.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju