Zaštititi kožu od sunca a opet izgledati njegovano i prirodno nikad nije bilo lakše!

Bez obzira na to što nam proljeće ove godine nije donijelo previše sunčanih dana, svejedno je važno koristiti SPF faktor u svim oblicima – od kreme do pudera. Kako bismo bili spremni na dolazak većih temperatura, važno je da naš make up bude blistav, prozračan i naravno sa zaštitnim faktorom kako bismo zaštitili našu kožu od procesa starenja. U nastavku vam donosimo prijedlog proizvoda sa SPF-om za kreiranje svježeg proljetnog make up look-a s kojim ćete postići njegovan ten.
Svoju jednostavnu make up rutinu započnite s BB kremom koja sadrži SPF i koja će poslužiti za lagano prekrivanje ujedno štiteći vašu kožu od sunca.

Preporučujemo vam Dr Irena Eris BB Cream SPF 50 Waterproof Tinted Moisturizer Toniranu kremu za lice; 30 ml – 31,72 € koja je savršena kombinacija kreme za njegu, tekućeg pudera koji ujednačava ten kože i učinkovite zaštite od sunca. Nakon što ste nanijeli BB kremu, idući korak je kremasto rumenilo koje je uvijek dobra ideja jer stvori prirodan i svjež izgled lica. Također sadrži njegujuća svojstva koja imaju benefite na vašoj koži, a jedan od takvih rumenila je zasigurno By Terry Brightening CC Liquid Blush Tekuće rumenilo; 15g – 39,15 €.

PR PR Foto: PR


Ne zaboravite naglasiti trepavice s Benefit Cosmetics Roller Lash Curling Mascara vodootpornom maskarom; 8.5 g – 31,39 € koja će vam otvoriti oči, podići i uviti trepavice. Vodootporna maskara koja je idealna za toplije dane jer ćete biti sigurni da će vaše trepavice biti postojane. Za kraj jednostavnog make up look-a za svaki dan nanesite Too Faced Lip Injection Lip Balm Balzam za usne; 7 ml – 31,19 € uz koje će vaše usne pričati tisuću jezika. Ovaj balzam njeguje vaše usne koje će biti punije i glađe tijekom određenog vremena. Ako ipak želite svojim usnama dati pravu proljetnu boju, preporučujemo ekskluzivan KYLIE COSMETICS Matte Liquid Lipstick 345 Douglas K Set; 32,52 €, odobren od Kylie. Za završni „touch“ fiksirajte vaš lagani make up s Anastasia Beverly Hills Dewy Set Setting Spray Sprejom za fiksiranje šminke; 100 ml – 37,03 € s mirisom kokosa i vanilije koji neprimjetno povezuje šminku te je istovremeno fiksira. Ostavlja ten rosnog, blistavog izgleda. Ovaj nježni fiksator idealan je za one koji imaju suhu kožu ili one koji žele postići vrhunski rosni sjaj.

PR PR Foto: PR


Sve je u znaku minimalnog korištenja beauty proizvoda, stoga inspiraciju za kreiranje jednostavnog i prozračnog make up look-a pronađite u obližnjoj Douglas parfumeriji ili na douglas.hr te zablistajte ovog proljeća.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju