Novi Franck Ready to Drink Cappuccino i Macchiato

Kako se istinski kavoljupci, osobito oni koji su često u pokretu, ni ljeti ne bi morali odreći svog omiljenog napitka bez kojeg je i samo jedan dan potpuno nezamisliv, Franck je pripremio fantastično ljetno rješenje - Franck Ready to Drink osvježavajući napitci s kavom i alpskim mlijekom!

Franck je vodio računa o tome da zadovolji različite ukuse pa su tako Ready to Drink osvježavajući napitci dostupni u Cappuccino i Macchiato varijanti. Idealan su suputnik za svako doba dana, bilo da jurite za obvezama u vrevi grada ili ste na opuštenom putovanju na skrovitoj ljetnoj destinaciji.

Krasi ih neodoljiv kremasti okus i fina aroma probranih zrna 100% Arabica kave i ukusnog alpskog mlijeka, a za potpuni užitak najbolje ih je konzumirati rashlađene. Dodatna prednost ovih napitaka je što ne sadrže konzervanse te dolaze u ekološki prihvatljivom pakiranju, savršenom za sve koji su u stalnom pokretu.

Uz Franck Ready to Drink Cappuccino i Macchiato, svi ljubitelji kave mogu se prepustiti užitku otkrivanja novih, osvježavajućih okusa u svakom trenutku. Na policama trgovina dostupni su po preporučenoj, neobvezujućoj maloprodajnoj cijeni od 9,99 kuna.

Prepustite se stoga otkrivanju novih, osvježavajućih okusa Franck Ready to Drink Cappuccina i Macchiata koji će vas okrijepiti svojim neodoljivim okusom i aromom te vam pomoći da se pripremite za nove izazove i nastavite kroz dan!
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju