Zbog temperaturnih rekorda bočicu vode trebali bismo uvijek i svugdje imati uz sebe, ali nekad na nju zaboravimo. No uz novitet hrvatskog brenda Lana's DuckAss prepoznatljivog po šarenim i veselim ručno nacrtanim i oslikanim likovima Lane Hudine nošenje bočice vode postaje zabavnije nego ikad prije

Hrvatski brend Lana's DuckAss proširio je ponudu i predstavio termo omotač/torbicu za bočice koji uvijek možete nositi sa sobom.

Torbica osigurava idealnu temperaturu napitka što znači da se on neće zagrijati na visokim temperaturama, a ujedno je i sjajan modni dodatak zbog svojeg preslatkog dizajna.

Naime, otac i kći Ratko i Lana Hudine bočice su ocrtali ilustracijom likova i krajobrazom Zagreba te osim praktične imaju i edukativnu namjenu. Uz svaku bočicu dolazi kratki opis Manduševca, jedne od najpoznatijih zagrebačkih turističkih lokacija, direktno povezane uz vodu, a koji opisuje kako su Zagreb i Manduševac dobili ime te kupce upoznaje s magičnim svojstvom ove fontane.



Primjena je jednostavna. Bočicu jednostavno omotajte torbicom za vodu izrađenom od termo gume koja jamči postojanu temperaturu, stavite je preko ramena i bezbrižno uživajte u dugim šetnjama gradom.

Torbicu potražite u suvenirnicama u Zagrebu ili putem Facebooka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju