Sve što je iz prirode ima veliku vrijednost, pa će i tako i božićni ukrasi inspirirani prirodom biti posebni, a još i draži ako ih sami izradite. U prirodi uvijek možemo pronaći lijepu inspiraciju i ono što vrijedi, a ovoga Božića prirodno i neutralno jedan je od najvećih trendova u ukrašavanju.

Galerija Neutralni i prirodni božićni ukrasi veliki su trend - 8 Neutralni i prirodni božićni ukrasi veliki su trend - 9 Neutralni i prirodni božićni ukrasi veliki su trend - 12 +11 Neutralni i prirodni božićni ukrasi veliki su trend

Prekrasne neutralne palete boja i prirodni organski materijali popularni su i ove godine. Šetnja šumom, pogotovo ako pada snijeg, može biti krasna inspiracija za ovogodišnje decentne božićne ukrase. Čak i ako vaš dom obiluje bojama, možete stvoriti prekrasan neutralni efekt.

Neutralni i prirodni božićni ukrasi veliki su trend - 3 Šetnja šumom, pogotovo ako pada snijeg, može biti krasna inspiracija za ovogodišnje decentne božićne ukrase (Foto: Living4media)

Spojite jednu ili dvije boje iz već postojeće palete boja u vašem domu s neutralnom božićnom paletom boja. Božić 2022. također donosi puno bijele s nježnim nijansama zelene kao naglaskom. Drveni tonovi i druge prirodne boje veliki su trend!

Neutralni i prirodni božićni ukrasi veliki su trend - 13 Jedna od ideja može biti vjenčić od slame zamotan u stari papir (Foto: Living4media)

Stari papir, grančice, češeri, naranče, jabuke, slama, orašasto voće, vuna – sve su to sirovine koje možete koristiti za izradu blagdanskih dekoracija. Naravno, kada ih izradite sami bit će vam još draže i vrijednije. Jedna od ideja može biti vjenčić od slame zamotan u stari papir, a kako li je tek sladak čovječuljak napravljen od naranča!

Baš posebno okićena zgrada u Sesvetskom Kraljevcu u kojoj na svakom katu čeka novo iznenađenje Preslatko okićena zgrada u Sesvetskom Kraljevcu - 12 Preslatko okićena zgrada u Sesvetskom Kraljevcu - 9 Preslatko okićena zgrada u Sesvetskom Kraljevcu - 3 +10 Preslatko okićena zgrada u Sesvetskom Kraljevcu - 2

Citrusno voće savršeni je sastojak za izradu božićnih ukrasa, a dom će ispuniti i osvježavajućim mirisom. Nekoliko krasnih ideja za izradu prirodnih i neutralnih ukrasa za Božić pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Neutralni i prirodni božićni ukrasi veliki su trend - 10 Božićni čovječuljak napravljen od naranča (Foto: Living4media)

Neutralni i prirodni božićni ukrasi veliki su trend - 1 Ukras za bor napravljen od papira (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju