Terase i balkoni tijekom ljeta postaju omiljeni prostori za boravak na otvorenom bez napuštanja vlastitog doma. To su naše male oaze u kojima se opuštamo, družimo, punimo energijom za novi dan, ispijamo jutarnju kavu i provodimo tople ljetne večeri.

Galerija Krovne terase na kojima bi bilo lijepo provesti ljeto - 13 Krovne terase na kojima bi bilo lijepo provesti ljeto - 12 Krovne terase na kojima bi bilo lijepo provesti ljeto - 8 +12 Krovne terase na kojima bi bilo lijepo provesti ljeto

Posebno atraktivno izgledaju krovne terase s kojih se pruža pogled, a mogu se urediti na krovu kuće i zgrade. Njihova je privlačnost i u tome što su izoliranije od terasa u prizemlju te nisu toliko dostupne pogledima susjeda i znatiželjnika.

Krovne terase na kojima bi bilo lijepo provesti ljeto - 7 Krovna terasa uređena s puno zelenila (Foto: Living4media)

Krovne terase na kojima bi bilo lijepo provesti ljeto - 2 Luksuzno uređena krovna terasa (Foto: Living4media)

Bila mala ili velika, krovna terasa može se vrlo lijepo urediti i postati vaša privatna oaza na otvorenom u kojoj ćete imati svoj mir i trenutke sreće.

Sunčana terasa koja se u sumrak pretvara u posebno čarobno mjesto Milina! Sunčana terasa koja u sumrak postaje posebno čarobno mjesto

Slika nije dostupna Savršenstvo u žutoj boji: Balkon na kojem se ispija kava i priprema roštilj

U fotogaleriji na početku teksta razgledajte 15 atraktivnih krovnih terasa na kojima bi bilo lijepo provesti ljeto, a možda pronađete inspiraciju i za uređenje vlastite terase ili balkona.

Krovne terase na kojima bi bilo lijepo provesti ljeto - 6 Krovna terasa uređena u zelenim tonovima (Foto: Living4media)

Krovne terase na kojima bi bilo lijepo provesti ljeto - 14 Idilična krovna terasa (Foto: Living4media)

Krovne terase na kojima bi bilo lijepo provesti ljeto - 3 Krovna terasa s pogledom na more (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju