Kada zamišljamo mjesto iz snova za ljetni odmor, to bi lako mogla biti i ova kuća s bazenom i terasom s koje se pruža veličanstveni pogled na prostrana polja. Tijekom dana na terasi je pretežito sunce, a kada sunce počne zalaziti pretvara se u posebno čarobno mjesto koje ostavlja bez daha.

Galerija Sunčana terasa koja se u sumrak pretvara u posebno čarobno mjesto Sunčana terasa koja se u sumrak pretvara u posebno čarobno mjesto - 11 Sunčana terasa koja se u sumrak pretvara u posebno čarobno mjesto - 7 +9 Sunčana terasa koja se u sumrak pretvara u posebno čarobno mjesto

Ovo luksuzno imanje kao stvoreno je za odmoriti dušu, napuniti se energijom i zaboraviti na brige i probleme. Interijer kuće djeluje vrlo opuštajuće i ugodno, uz korištenje prirodnih materijala i neutralnih, zemljanih tonova.

Sunčana terasa koja se u sumrak pretvara u posebno čarobno mjesto - 13 Sunčana terasa koja se u sumrak pretvara u posebno čarobno mjesto (Foto: Living4media)

Moderna, crna kuhinja savršeno se uklopila u besprijekorno uređen prostor, a kako li je tek očaravajući pogled iz blagovaonice na bazen i polja koja okružuju kuću.

Sunčana terasa koja se u sumrak pretvara u posebno čarobno mjesto - 9 Interijer kuće iz koje se pruža očaravajući pogled na bazen i prostrana polja (Foto: Living4media)

Ipak, najdraži dio ove velebne kuće nam je terasa natkrivena drvenom pergolom koja štiti od sunca. Uz terasu posađeno je cvijeće i zelenilo, a s nje pogled puca na široko prostranstvo polja. Tijekom dana na terasi ima obilje sunca, a još ljepše i čarobnije izgleda u sumrak, kada zavlada večernja atmosfera.

Marija Ričko ima najljepše dvorište u okolici Ludbrega - 14 Najljepše dvorište u okolici Ludbrega za koje je zaslužna ogromna ljubav prema cvijeću

Kuća uz more s predivnim pogledom na stjenovitu obalu - 1 Ah, divote: Kuća uz more s čarobnim pogledom na stjenovitu obalu

U trenu smo se teleportirali na ovo romantično mjesto koje se lako može nazvati rajem na zemlji.

Sunčana terasa koja se u sumrak pretvara u posebno čarobno mjesto - 3 Sunčana terasa koja se u sumrak pretvara u posebno čarobno mjesto (Foto: Living4media)

Sunčana terasa koja se u sumrak pretvara u posebno čarobno mjesto - 10 Interijer kuće djeluje vrlo opuštajuće i ugodno, uz korištenje prirodnih materijala i neutralnih, zemljanih tonova (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju