Prema prognozi stiže nam promjena vremena i čini se da prava jesen samo što nije počela. A prava jesen znači i kišu, maglu, tmurno vrijeme i hladnoću. Ako vam takve vremenske prilike nisu po volji, našli smo savršenu kuću u kojoj bismo mogli ostati do proljeća, barem tako možemo maštati.

Galerija Prelijepo uređena kuća u kojoj bismo ostali do proljeća - 4 Prelijepo uređena kuća u kojoj bismo ostali do proljeća - 11 Prelijepo uređena kuća u kojoj bismo ostali do proljeća - 3 +8 Prelijepo uređena kuća u kojoj bismo ostali do proljeća

Ova otmjena kuća odiše toplinom i šarmom i u njoj vladi vrlo cosy jesenski ugođaj. Uređena je u retro stilu pa su tu sjedeća garnitura s prugama, baršunasti jastuci, starinski svijećnjaci, kao i peć na drva. Tamnosivi zid s krupnim uzorkom u dnevnom boravku podsjeća nas na tapete iz vremena naših baka, a eklektičan stil uređenja pokazao se kao pun pogodak u ovom životnom prostoru.

Prelijepo uređena kuća u kojoj bismo ostali do proljeća - 7 Ukrasni jastuci i svijeće za romantičan ugođaj (Foto: Living4media)

Kako je samohrana majka neugledan iznajmljeni stan preuredila u najugodniju oazu za život Samohrana majka preuredila je stari stan u moderno i šik mjesto za život Samohrana majka preuredila je stari stan u moderno i šik mjesto za život - 9 Samohrana majka preuredila je stari stan u moderno i šik mjesto za život - 8 +9 Samohrana majka preuredila je stari stan u moderno i šik mjesto za život - 1

Smirujući, romantičan ugođaj donosi i svijetlost ukrasnih svijeća koje su u jesenskim i zimskim mjesecima must have detalj u domu. Kada bismo zamišljali savršenu kuću u kojoj bismo mogli provesti cijelu jesen i zimu, to bi bila ova. Čista idila!

Prelijepo uređena kuća u kojoj bismo ostali do proljeća - 1 Idilična kuća uređena u retro stilu (Foto: Living4media)

Prelijepo uređena kuća u kojoj bismo ostali do proljeća - 6 Prelijepo uređena kuća u kojoj bismo ostali do proljeća (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju