Američki magazin People od 1985. godine tradicionalno dodjeljuje priznanje za najseksi muškarca na svijetu. Ovu titulu prvi je dobio tada 29-godišnji Mel Gibson.

Galerija Idris Elba - 6 Idris Elba - 3 Idris Elba - 2 +2 Idris Elba - 1

Prošle godine to je bio country-pjevač Blake Shelton. Čitav život sam ružan. Ako barem godinu dana mogu biti seksi, pristajem na to, našalio se tada Shelton.

Titula se ove godine vraća u glumačke ruke. Naime, People je najseksi muškarcem na svijetu za 2018. godinu proglasio britanskog glumca Idrisa Elbu.

Stao sam pred ogledalo, malo se promatrao i rekao sam sebi: 'Da, danas si nekako seksi.' Iskreno, bio je to lijep osjećaj. Lijepo iznenađenje koje godi mom egu, rekao je Idris u intervjuu za magazin nakon proglašenja.

Idris Elba - 3 Idris Elba - 3 (Foto: Getty Images/AFP)

Zgodni 46-godišnji glumac proslavio se ulogom u obožavanoj američkoj kriminalističkoj seriji "The Wire", prema mišljenju kritičara i publike jednoj od najboljih TV serija svih vremena. Poziciju cijenjenog glumca učvrstio je ulogom u britanskoj seriji "Luther".

Mnogi su ga željeli vidjeti u ulozi Jamesa Bonda, ali Idris je u kolovozu opovrgnuo glasine da će upravo on postati novi Bond i zamijeniti Daniela Craiga.

Slažete li se s odabirom magazina People?

glasova:


Idris Elba - 4 Idris je seksi čak i kada nosi - kaftan (Foto: Getty Images/AFP)

Uz novu sezonu "Luthera", uskoro ga očekuje i premijera humoristične serije "Turn Up Charlie". Elba i producent Gary Reich zajedno su razvili ideju za seriju o vječnom neženji i DJ-u koji silom prilike postaje dadilja problematičnoj kćeri svog najboljeg prijatelja.

Osvajač nagrada Zlatni Globus, Emmy i BAFT-a također se bavi i glazbom pod imenom DJ Big Driis. Izdao je nekoliko EP-ja te gostovao na albumima mnogih drugih glazbenika.

Idris Elba - 5 Sa zaručnicom Sabrinom Dhowre na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja (Foto: Getty Images/AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju