Od godine koja nam predstoji mnogi imaju velika očekivanja, a čini se da se nešto od toga krije i u numerologiji.

Naime, zbroje li se brojke koje čine 2020. (2+0+2+0), dobivamo broj četiri, a on je vrlo značajan u numerologiji.

Broj 4 označava duhovnost, povratak unutarnjem životu i traženje vlastitih korijena, te ujedno ohrabruje korak prema organizaciji, radu i općenito poslovnom aspektu života.

Pogledamo li pak brojke koje čine taj zbroj, dakle, dvojke, one označavaju brigu za partnera, obranu ljubavi i vjernost.

Zbog svega toga ova godina obećava na mnogim poljima. Bit će to godina koja će nam pokazati koliko nam je bila potrebna priprema tijekom 2019., a kao i svaka druga, sastojat će se i od svijetlih, i od mračnih trenutaka. Ipak, donosi iznimno velike promjene, a sve počinje poravnanjem Saturna i Plutona u siječnju.

Ljubav
Broj četiri prati stabilnost i jaka energija, pa će svi koji su predani vezi učiniti baš sve kako bi je održali ili je produbili. U tome će presudnu ulogu igrati obraćanje pažnje na razvijanje dubokih razgovora među partnerima kako bi se otklonile sve nejasnoće. Ono što nam se poručuje ove godine, jest to da prvo treba slušati sebe i partnera, a ne ono što govore drugi.

Godina 2020. trebala bi donijeti velike promjene.

Želja za dubokom povezanošću ne bi trebala zaobići ni one koji su trenutno slobodni jer će i oni tražiti smirenje u sigurnoj luci. Numerologija 2020. godinu ne vidi kao godinu romantičnih iskaza ljubavi, nego kao godinu građenja povjerenja, partnerstva i davanja.

Posao
Kada je u pitanju posao, energija 2020. godine donosi brojne uspjehe, ali i izazove. Podrazumijevat će mnogo predanog rada i usredotočenosti, što neće dopuštati zanemarivanje usputnih projekata i odlaganje za neke bolje dane. Pritom treba imati na umu da uvijek moramo sebe staviti na prvo mjesto, što će nam se kasnije višestruko isplatiti.

Slika nije dostupna Horoskop: Jedna rečenica koja će vašem znaku obilježiti 2022. godinu

Broj 4 također u sebi nosi karakteristiku stvaranja temelja, što zahtijeva više rada nego inače, no sve će se višestruko vratiti. Sada je vrijeme da zapnemo kako bismo u narednim godinama mogli živjeti barem malo opuštenije.

Zdravlje
S obzirom na sav taj posao, bit će potrebno pronaći i dovoljno snage i vremena za pronalazak ravnoteže između posla i privatnog života. Zvijezde preporučuju brigu za sebe u vidu opuštajučih aktivnosti, masaže, meditacije. Ne posegnemo li za time, lako je moguće da ćemo si do kraja godine na leđa staviti iznimno velik teret koji će za sobom povući i drastične posljedice.

No ništa manje nije važno ni mentalno zdravlje. Imajte na umu da je jednako kao i tjelesne simptome potrebno prepoznati i liječiti i one mentalne.

Kada se sve zbroji, energija godine pred nama daje nam sve mogućnosti za ostvarenje uspjeha na svim poljima života. Sada će se pokazati što smo sve naučili tijekom 2019. i koliko smo spremni zasukati rukave kako bismo nastavili rasti i raditi na sebi.

Uspijemo li u tome, ovo bi, ako je vjerovati numerologiji, mogla biti sjajna godina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju