Božićno vrijeme najljepše je doba darivanja, a u igri darivanja tri čitateljice darujemo s NUXE poklon-setom koji sadrži parfem, uljni gel za tuširanje i kultno suho ulje

Pokloni su najljepši kada su od srca. A srce svake žene zažarit će se posebnom toplinom na neodoljivo glamurozne rituale ljepote iz srca prirode, koji pričaju najljepše priče o ljubavi i ljepoti.

U igri darivanja tri čitateljice darujemo s NUXE poklon-setom koji sadrži parfem, uljni gel za tuširanje i kultno suho ulje

Ovih blagdana, ovi neodoljivi rituali za sve drage žene, prijateljice, majke, sestre, supruge, djevojke ili poslovne partnerice, stižu u obliku prekrasnih NUXE poklon-setova. Najmirisniji poklon ovih blagdana za sve zavodnice i ljubiteljice senzualnih, ženstvenih nota, nalazi se u mirisnom poklon-setu A Prodigious Harmony set.

Zavodljiv dodir Prodigieux® le parfum Čudesnog parfema, 50 ml upotpunjuje ovaj mirisni ritual s Prodigieux® Uljnim gelom za tuširanje, 30 ml te kultnim Huile Prodigieuse Čudesnim suhim uljem, 30 ml.

Pravila igre darivanja u kojoj dijelimo tri NUXE poklon-seta A Prodigious Harmony set pročitajte na našoj Facebook stranici.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju