U robnoj kući IKEA nema čega nema, ali neki proizvodi svojim se dizajnom, funkcionalnošću i kvalitetom posebno ističu. Dizajneri interijera testirali su ih i napravili listu 15 IKEA-inih "dragulja" koje bi preporučili svakome.

Galerija Najbolji artikli iz robne kuće IKEA po izboru dizajnera interijera - 7 Najbolji artikli iz robne kuće IKEA po izboru dizajnera interijera - 6 Najbolji artikli iz robne kuće IKEA po izboru dizajnera interijera - 3 +12 IKEA, GLADOM stol/poslužavnik, 149 kn  

Švedska robna kuća IKEA usavršila je umjetnost modernog i funkcionalnosti sa svojim minimalističkim kolekcijama koje u sebi uvijek spajaju klasično i trendi. IKEA svoje proizvode osmišljava tako da se lako uklope u svaki prostor i stil uređenja, a veliku pažnju posvećuju i njihovoj funkcionalnosti.

Dizajneri interijera testirali su IKEA-ine proizvode i napravili listu 15 IKEA-inih 'dragulja' koje bi preporučili svakome

Izabrati komad namještaja koji će se najbolje uklopiti u dom i zadovoljiti naše potrebe nije jednostavno, ali pomoći mogu preporuke dizajnera interijera koji su izabrali 15 najboljih proizvoda – od kreveta i sofa do svjetiljki i čaša. Među IKEA-inim top proizvodima je i okvir kreveta Malm koji osvaja svojim čistim linijama i jednostavnim dizajnom zbog čega će lijepo izgledati u svakoj spavaćoj sobi. Dizajneri su među najbolje proizvode stavili i klasičnu sofu Karlstad te šarmantni drveni set od dva stolca i stolića za balkon ili vrt Tarno.

Stol, jastuci i ogledalo okruglog oblika Zašto biste u svojem domu trebali imati što više okruglih predmeta?

Tepih može biti efektan ukras prostorije Obožavan ukras doma: Najvažnijih pravila za odabir idealnog tepiha

Vjerujemo da će vam lista dizajnera interijera pomoći u izboru pravih artikala za uređenje vlastitog doma, a što su izabrali, otkrijte klikom na fotogaleriju.

Najbolji artikli iz robne kuće IKEA po izboru dizajnera interijera - 12 IKEA, GRONADAL stolica za ljuljanje, 1499 kn (Foto: IKEA)

Pogledajte i 10 komada iz IKEA-e koji vizualno povećavaju prostor:

Za male stanove: 10 komada iz IKEA-e koji vizualno povećavaju prostor IKEA namještaj 2019. - 9 IKEA namještaj 2019. - 11 IKEA namještaj 2019. - 19 +14 IKEA namještaj 2019. - 14

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju