Robna kuća IKEA planira otvoriti dva dostavna centra na hrvatskoj obali. Na radost mnogobrojnih kupaca, IKEA ovog ljeta dolazi u Rijeku i Split

U srpnju ove godine, Ikea će otvoriti svoj prvi dostavni centar u Rijeci, dok je tijekom kolovoza planirano otvaranje dostavnog centra u Splitu, čime će IKEA rješenja za bolji život kod kuće biti još bliža kupcima diljem Hrvatske.

Osim novih dostavnih centara u Rijeci i Splitu, Ikea bi mogla otvoriti vrata i u drugim hrvatskim gradovima

Riječ je o dostavnim centrima u kojima će kupci moći preuzeti proizvode koje su prethodno naručili putem Ikea internetske trgovine, a troškovi dostave u dostavni centar iznosit će 99 kuna te će i vrijeme dostave biti kraće, no do sada.

Naš je cilj učiniti IKEA rješenja što dostupnijima i pristupačnijima većini kupaca u Hrvatskoj. Otvaranjem dva dostavna centra u Splitu i Rijeci, korak smo bliže tom cilju. No, nećemo stati na tome.

Trenutačno razmatramo i druge lokacije u Hrvatskoj na kojima bismo mogli otvoriti dostavne centre. Nadamo se kako će i naši kupci prepoznati napore koje činimo kako bismo im dodatno olakšali kupovinu i omogućili uštede, istaknula je Suzana Rumbak Baretić, menadžerica logistike, IKEA Hrvatska.

Ikea dostavni centri prostirat će se na površini od 600 do 1.000 metara kvadratnih, a njihov smještaj na pristupačnim lokacijama omogućit će jednostavno preuzimanje proizvoda u samom dostavnom centru. Cijene dostave proizvoda izravno u domove kupaca trenutačno se formiraju te će biti poznate prije otvaranja dostavnih centara.

IKEA planira otvoriti još nekoliko dostavnih centara u regiji u nadolazećem razdoblju, od čega dva u Hrvatskoj. Tijekom sljedeće tri godine planirano je otvorenje još tri Ikea robne kuće u regiji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju