Bez obzira na to jeste li vješti u uzgoju pravih lončanica ili ne, popularne lažne lončanice "Fejke" iz robne kuće IKEA oduševljavaju mnoge. Za proljeće i ljeto ponuda je proširena novim "modelima".

Galerija Fejka lila hortenzija može biti savršeni ukras za dom IKEA, Fejka hortenzija zelena, 99,90 kn IKEA, Fejka eukaliptus, 149,90 kn +9 IKEA, Fejka trava, 44,90 kn  

"Fejka" umjetne lončanice ne zahtijevaju njegu i savršene su za one koji nemaju vremena zalijevati biljke i čistiti suho lišće. Što je najbolje, izgledaju tako stvarno da će svaki gost koji je ugleda prvi put u vašem domu pomisliti da riječ o pravoj biljci.

Bez obzira na to bili vješti u uzgoju pravih lončanica ili ne, popularne lažne lončanice 'Fejke' iz robne kuće IKEA oduševljavaju mnoge

Održavanje ovih imitacija pravih lončanica potpuno je jednostavno – potrebno ih je tek povremeno prebrisati suhom krpom.

Nove Fejke u IKEA-u redovito stižu, a trenutačno su aktualne eukaliptus, paprat, hortenzija lila i zelena, lavanda, ukrasni luk, pupavica crvena, itd.

Lavanda Pet vrsta cvijeća koje neće zamjeriti ako ih zaboravimo zaliti

Ljetni jorgovan Božanstveno: Cvijeće uz koje će vaš balkon mirisati poput najfinijih parfema

Cijene novih "Fejka" kreću se od 19,90 do 299 kuna, a vjerujemo da ćete u fotogaleriji pronaći barem jednu s kojom ćete poželjeti ukrasiti vlastiti dom ili je dodati već postojećoj kolekciji ovih krasnih umjetnih lončanica.

IKEA, Fejka lavanda lila, 79,90 kn IKEA, Fejka lavanda lila, 79,90 kn (Foto: IKEA)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju