George Clooney proglašen je osobom s najboljim stilom svih vremena prema anketi jednog američkog internetskog magazina, pretekavši tako nekadašnje ikone poput Caryja Granta, Elvisa Presleya i Franka Sinatre


Elegancija i muževna klasika glavne su odjevne odrednice Georgea Clooneyja. No njegovo samopouzdanje, uspjeh i šarm osnovni su razlozi zbog kojih je isti proglašen osobom s najviše stila svih vremena.

Prema anketi internetskog servisa Bombfell za stiliziranje šarmantni američki glumac i redatelj na ovom polju pretekao je i dosadašnjeg favorita i bivšeg filmskog agenta 007 – Seana Conneryja.

Odijelo ne čini čovjeka ni njegov stil, ali svakako pomaže njegovom imidžu.

'Kada vidimo slavne muškarce na crvenom tepihu u dobroj odjevnoj kombinaciji, ona ne mora nužno biti odraz dobrog stila. Ti muškarci su samopouzdani u svojoj koži što doprinosi njihovom stilu,' istaknuo je komunikacijski stručnjak Sandro Roco s Bombfella.

Ne čudi stoga što su se na ljestvici osoba s najboljim stilom svih vremena našli i poznati ljubimci žena kao što su glumac Cary Grant, Elvis Presley te Frank Sinatra.

Među sedmoricom veličanstvenih svoje su mjesto zauzeli i recentniji holivudski zavodnici poput Willa Smitha i Brada Pitta.

U našoj fotogaleriji pogledajte muškarce s najviše stila svih vremena.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju