Duhovite i oku ugodne ilustracije iz linije "Marastracije by Josipa" slikarice i ilustratorice Josipe Maras već odavno uveseljavaju svakodnevnicu mnogih domova, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu

Veljača kao mjesec u kojem se slavi ljubav inspirirala je slikaricu i ilustratoricu Josipu Maras da napravi duhovitu liniju ilustracija kako bi svatko tko ih udomi imao po komadić veljače kroz cijelu godinu.

Veljača kao mjesec u kojem se slavi ljubav inspirirala je slikaricu i ilustratoricu Josipu Maras da napravi duhovitu liniju ilustracija.

Da su Marastracije omiljeni poklon na svim prigodama govori i činjenica da su svoje mjesto našle na gotovo svim kontinentima. Josipu najviše veseli što domaća publika prepoznaje njihov šarm i kvalitetu izrade.

U mnoštvu ilustracija koje se danas nude na tržištu, Josipa kao svoj apsolutni adut ističe unikatne poruke te ručno oslikane detalje u prvoj fazi ilustriranja, što jamči unikatan, trajan i personaliziran poklon za sebe ili dragu osobu.

Marastracije se mogu pogledati u izložbenom prostoru u čitaonici Visoke škole Edward Bernays (Ratkajev prolaz 8), a ako ih želite kupiti ukoliko se želi kupiti iste posjetite Facebook stranice ili trgovinu Take me Home design shopa (Tomićeva 4, Zagreb).

Više informacija o radu Josipe Maras kao i cjelokupnu kolekciju ilustracija možete potražiti na web stranici i društvenim mrežama.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju