On je cijelo vrijeme tu, ali nitko mu do sada nije posvetio pažnju kakvu zaslužuje. Govorimo o trendu znanom kao 'thighbrow' (u doslovnom prijevodu obrva na bedru), detalju kojeg na svom tijelu slave žene diljem svijeta

'Thighbrow' je vrući trend kojeg su pokrenule slavne dame poput Beyonce, Rihanne i sestara Kardashian, a širokih ruku prihvatile su ga žene diljem svijeta, naročito one s raskošnim oblinama. Radi se o pregibu između bedra i zdjelice koji se stvara kada sjednete, nagnete se prema naprijed ili kleknete.

Da bi dobila 'thighbrow', žena mora imati barem malo mesa na tijelu, a što raskošnjiji 'thighbrow', to bolje! Nazivaju ga i 'dekolteom' na bedrima jer je riječ o crtici koja ženama daje samopouzdanje, a muškarcima rasplamsava maštu (baš kao što čini crtica između grudiju).

Poznate žene na društvenim mrežama objavljuju fotografije na kojima ponosno pokazuju svoj 'thighbrow' , a njihov primjer slijede i 'obične' žene. Na tisuće fotografija već je postavljeno na Instagramu i Twitteru s hashtagom #thighbrow, novim voljenim djelom tijela.

 

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

 

 

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

 

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

 

 

 

A photo posted by Constance (@brokenamethyst) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju