Praznik rada obilježen je i u Elizejskoj palači gdje se održala tradicionalna svečanost Lily of the valley kada se simbolično daruju đurđice. Brigitte i Emmanuel Macron bili su domaćini svečanog događanja, a prva dama Francuske za tu svečanost obula je svoje najbolje štikle.

Galerija Brigitte Macron u omiljenim štiklama modne kuće Louis Vuitton - 4 Brigitte Macron u omiljenim štiklama modne kuće Louis Vuitton - 2 Brigitte Macron u omiljenim štiklama modne kuće Louis Vuitton - 1 +1 Brigitte Macron u omiljenim štiklama modne kuće Louis Vuitton

Te štikle Brigitte Macron nosila je već nekoliko puta, a ima ih u smeđoj i crnoj boji. Riječ je o prepoznatljivom kožnatom modelu salonki s metalnim detaljem iznad potpetice modne kuće Louis Vuitton, čiju odjeću i obuću Brigitte najviše voli nositi.

Za Praznik rada odabrala je par u smeđoj boji, a u više navrata vidjeli smo ju i u crnima, zbog čega je lako zaključiti da su upravo ove salonke jedan od najdražih pari cipela koje francuska prva dama ima u svojoj garderobi.

Brigitte Macron: Opasno dobre štikle prve dame za povijesni trenutak Brigitte Macron Emmanuel i Brigitte Macron pratili su slijetanje NASA-inog rovera na Mars Brigitte Macron +6 Emmanuel i Brigitte Macron

Slika nije dostupna Brigitte Macron: Super skinny traperice i predobre salonke za stajling vrijedan čvrste petice

Brigitte Macron u štiklama modne kuće Louis Vuitton - 2 Brigitte Macron: Štikle koje bi prošle i kod žena koje ne vole hodati u visokim potpeticama

Uz predivne smeđe štikle izvrsno je pristajao savršeno krojen kostim čistih linija, sačinjen od suknje dužine tik do iznad koljena i sakoa s dva gumba, a ispod je nosila top u istoj bež nijansi kakve je i kostim.

Brigitte Macron u omiljenim štiklama modne kuće Louis Vuitton - 3 Brigitte Macron u omiljenim štiklama modne kuće Louis Vuitton (Foto: AFP, Guliver)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju