Američka pjevačica Beyonce glavna je zvijezda rujanskog izdanja magazina Vogue. Upravo se rujansko izdanje najcjenjenijeg modnog magazina na svijetu željno iščekuje svake godine, a s posebnim zanimanjem prate se informacije o tome tko će se pojaviti na naslovnici.

Tjednima se nagađalo da će to biti upravo Beyonce, a nagađanja su sada dobila i službenu potvrdu.

Pjevačica je ekskluzivno za Vogue progovorila o brojnim detaljima iz privatnog života. Beyonce uvijek zrači samopouzdanjem pa je mnoge žene iznenadilo, ali i ohrabrilo njezino priznanje da se nakon prvog poroda borila s nesigurnostima vezanim uz izgled svog tijela. Otkrila je i zašto je nakon druge trudnoće prihvatila svoje punije tijelo.

Nakon rođenja svog prvog djeteta, vjerovala sam da moram izgledati onako kako društvo kaže. Podlegla sam pritisku da moram izgubiti sve kilograme dobivene u trudnoći u tri mjeseca i organizirala malu turneju samo kako bih bila sigurna da ću to stvarno i napraviti. Kada pogledam unatrag, pomislim da je to bilo ludo. Još uvijek sam dojila kada sam 2012. godine nastupala u Atlantic Cityju. Nakon rođenja blizanaca pristupila sam svemu puno drugačije.

Imala sam 99 kilograma na dan kada sam rodila Rumi i Sira. Bil sam natečena od toksemije i u krevetu više od mjesec dana. Moje zdravlje i zdravlje moje djece bilo je u opasnosti i zato sam imala hitni carski rez. Proveli smo mnogo tjedana na odjelu intenzivne. Moj suprug je za to vrijeme bio pravi vojnik i snažan sustav potpore za mene. Ponosna sam na to što sam svjedočila njegovoj snazi i evoluciji kao muškarca, najboljeg prijatelja i oca. Ja sam bila u procesu preživljavanja i shvatila sam to nekoliko mjeseci kasnije. Danas osjećam povezanost sa svakim roditeljem koji je prošao kroz takvo iskustvo.

Nakon carskog reza osjećala sam da je moja srž drugačija. To je velika operacija. Neki vaši organi privremeno se pomiču, a u rijetkim slučajevima čak se i privremeno maknu iz tijela. Nisam sigurno da svi to shvaćaju. Trebalo mi je vremena da zacijelim, da se oporavim. Tijekom oporavka samoj sebi dala sam ljubavi i brige. Prihvatila sam svoje punije tijelo. Prihvatila sam da moje tijelo želi biti takvo.

Šest mjeseci nakon toga počela sam se pripremati za Coachellu. Privremeno sam postala veganka, odrekla se kave, alkohola i svih voćnih pića. Ali bila sam strpljiva sama sa sobom i uživala u svojim oblinama. Moja djeca i suprug također.

Mislim da je važno da žene i muškarci vide i cijene ljepotu svojih prirodnih tijela. Zato sam se riješila perika i ekstenzija na ovom snimanju i koristila malo šminke.

Dandanas moje ruke, ramena, grudi i bedra su punija. Imam majčinski trbuščić i ne žuri mi se maknuti ga. Mislim da je stvaran. Kada budem spremna za 'six-pack', radit ću kao luda dok ga ne dobijem. Ali u ovom trenutku osjećam kao da smo moj trbuščić i ja stvoreni jedno za drugo,
kazala je Beyonce.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju