"Dame... imate li pjegicu na sredini zapešća ili je to samo mit?" zapitala je Aaryn Whiteley na Twitteru i započela neočekivanu debatu koja se proširila ovom društvenom mrežom.

I to ne bi bilo ništa čudno da nije uz to objavila fotografije četiri razičitih ženskih ruku koje imaju sunčev ukras na istom dijelu tijela.

Madeži 10 znakova na tijelu koji ukazuju na probleme sa zdravljem

U svega nekoliko sati od objave tisuće ljudi potvrdilo je postojanje pjegice na srednjem gornjem dijelu zapešća, a u roku od tjedan dana spomenute fotografije su prikupile skoro 60.000 lajkova.

Postojanje smeđih pjegica ili efelida na rukama nije tako neočekivana pojava ako je poznato da one izbijaju na mjestima koje izlažemo ultraljubičastom zračenju. Češće su kod osoba s plavom ili crvenom kosom.

Na mjestima na tijelu često izloženima suncu poput ruku s godinama se pojavljuju i staračke pjege, a ultraljubičasta zračenja utječu i na povećanu pojavu madeža na koži.

Imate li je i vi?

Pogledajte i:

Ožiljci, strije, madeži... Poznate žene koje se ponose svojim fizičkim nesavršenstvima Slavne dame s fizičkim nesavršenostima - 1 Slavne dame s fizičkim nesavršenostima - 2 Slavne dame s fizičkim nesavršenostima - 3 +2 Slavne dame s fizičkim nesavršenostima - 6

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju