Manje od pet minuta dovoljno vam je da odigrate kviz znanja i brzine, usput primijenite nekoliko savjeta stilistice Sally Brooks i osvojite vrijedne NIVEA Hair Style poklon pakete.

U situacijama bez viška vremena ženama je najvažnije da njihova frizura izgleda što prirodnije i da ima volumen, da nije ljepljiva i teška te da ne moraju koristiti previše proizvoda za styling kose. Manje od pet minuta dovoljno vam je da odigrate kviz znanja i brzine, usput primijenite nekoliko savjeta stilistice Sally Brooks i osvojite vrijedne NIVEA Hair Style poklon pakete. Odgovori na jednostavna pitanja skrivaju se u tekstu koji slijedi.

Ljeti su brze i ležerne frizure koje će trajati tijekom cijelog dana i više nego poželjne, a za njih je idealna Nova NIVEA Volume Care linija za styling kose. Ovogodišnji trendovi za kosu su upravo takve prirodne frizure i teksture, odnosno stvaranje prirodnog izgleda kojeg je jednostavno i brzo napraviti kod kuće. 'Obožavam kada kosa jednostavno izgleda prirodno lijepo – najgora kosa je ona s kojom žene pokušavaju učiniti nešto što kosi prirodno nije naklonjeno', rekla je Sally Brooks, međunarodna NIVEA stilistica za kosu.

Frizure u zadnji čas

Veliki trend ove sezone je takozvani 'razbarušeni' prirodni izgled. Možete pustiti kosu da slobodno pada ili je podignuti u bezbrižnu punđu. Ovi brzi i ležerni stilovi savršeni su primjeri za prirodno lijepe i jednostavne frizure:

Polupunđa
Za ovu modernu frizuru, odvojite kosu na vrhu glave i uvijte ju u neurednu punđu. Nanesite NIVEA Volume Care sprej za kosu kako biste ju učvrstili. Pruža kosi 24-satnu čvrstoću i volumen koji joj je potreban bez isušivanja.

Neuredna niska punđa
Ovo je ležerna verzija klasične punđe. NanesiteNIVEA Volume Care pjenu za kosu na korijen i sušite kosu naglavačke kako biste postigli dodatni volumen. Spustite kosu i oblikujte u niski konjski rep. Pjena će zaštititi vašu kosu od topline tijekom sušenja fenom i pružiti joj prirodan volumen. Nakon toga, samo omotajte kosu oko korijena repa u punđu i učvrstite ukosnicom.

Voluminozan niski rep
Niski rep je must-have ležerna frizura. Kosu svežite čvrsto u rep, a potom podignite par pramenova iznad gumice za kosu. Tako ćete kosi dati volumen i učiniti frizuru što prirodnijom. Fiksirajte rep s NIVEA Volume Care sprejem za kosu za njegovani i sjajni završni izgled.

Kako bi tijekom ljeta uživale u opuštenim i prirodnim frizurama, Nivea vam je pripremila poklon pakete s proizvodima s kojima ćete ih napraviti za manje od 5 minuta. Potrebno je samo, ako već niste, odigrati kviz znanja i brzine.

Čak 20 najbržih čitateljica sa svim točnim odgovorima uživat će u Nivea Hair Style paketima koji sadrže četku, pjenu i lak za kosu te će se uvjeriti da i ljeti uslijed velikih vrućina mogu imati odličnu frizuru. Više informacija o samom nagradnom kvizu potražite u njegovom pravilniku.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju