Profesionalni frizerski brend Indola, predstavio je najnoviju Street Style kolekciju inspiriranu uličnim trendovima koji plijene pozornost na društvenim mrežama.

 Nova jesenska paleta donosi predivne crvene, bakrene i čokoladne nijanse, a da su upravo one traženije no ikada, potvrđuje i makedonski Indola edukator Mile Kumurov. Zajedno s hrvatskim edukatorom Lovrom Šprajcem, ovaj je frizerski stručnjak na zagrebačkoj Ask Akademiji predstavio najnovije Street Style lookove In Check i Retro Modern koji će se nositi ove sezone.

IN CHECK

Nove Indoline boje sjajana su interpretacija tradicionalnih jesenskih nijansi koje stvaraju svijet još ljepših smeđih boja. To osobito dolazi do izražaja kod kose fenirane na ravno što daje linijama i slojevima ošišane kose drugačiju perspektivu. Ovaj look stavlja naglasak na visoki, zrcalni sjaj na kosi koji će ove sezone plijeniti pozornost.

U In Check trendu najvažnija je pokretljivost kose, bilo da je prirodna ili stvorena. Stoga, idući look naglašava kovrče svih oblika i veličina koje se vraćaju u modu, a prihvaćanje prirodnih tekstura imperativ je sezone.

RETRO MODERN

Poanta Retro Modern trenda je pogled u prošlost, kako bi se moglo krenuti naprijed. Inspiracija za kreiranje ovog looka pronađena je u 60-ima, ali uz neizostavan dašak street style-a. Klasične smeđe nijanse modernizirane su pametnim nanošenjem čokoladnih i bakrenih tonova. Kada je u pitanju šišanje, prevladavaju precizni rezovi i svestrane varijacije stylinga karakteristične za razdoblje 60-ih.

Uz više boja inspiriranih uličnim stilom, frizeri lako mogu zadovoljiti potrebe svojih klijenata. Osim toga, zahvaljujući integriranoj tehnologiji Color Pixel, profesionalne Indola PCC boje oduševljavaju klijente nevjerojatnim sjajem, savršenim prekrivanjem sijedih i impresivnom vibrantnošću. Svaki put. INDOLA je uvijek #SimplySmarter!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju