Za ovu inspiraciju iz prirode dizajneri su morali zagrebati duboko ispod zemlje. Pogledajte kako su se inspirirali s mineralom koji je prijeko potreban za funkcioniranje našeg organizma.

Priroda je neiscrpan izvor inspiracije u svijetu mode, pa nam se ponekad čini da je ona prvo na što dizajneri misle kada stvaraju nove modele.

Cvjetni printevi godinama se vraćaju na modne piste u svim oblicima, dok su arhitektima i produkt dizajnerima oduvijek bile zanimljivije strukrture skrivene u dubini zemlje. No, već neko vrijeme hit u našim ormarima su također i oni komadi inspirirani metalima i mineralima. Ove sezone hit je boja magnezija, savršena za prigodne zabave.

Plisirane suknje, torbice, zanimljive vestice ili pak lak za nokte u metalik sivoj boji učinit će vaš outfit svečanijim ili malo podići vašu poslovnu kombinaciju u ovim zimskim mjesecima.

U našoj galeriji za vas smo odvojili nekoliko komada inspiriranih magnezijem u kojima možete zasjati na božićnim ili novogodišnjim zabavama bilo da ih provodite na otvorenom, u kućnoj atmosferi ili na nekom svečanom partyju.

Osim što fascinira svojim dobrobitima za naše zdravlje, oduševljava i svojom sivom metalik bojom. Magnezij je osmi najzastupljeniji metal u Zemljinoj kori, četvrti najčešći mineral u našem tijelu, treći u morskoj vodi, a vrijedan je sastojak i svima nam poznatog ''spasa za probavu'' - Donat Mg mineralne vode.

Ovaj metal doprinosi uravnoteženijem funkcioniranju živčanog sustava, kao i održavanju zdravlja zubi i kostiju te normalnom funkcioniranju mišićnog tkiva.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju