Neki trendovi u bojanju kose dolaze i odlaze, ali trend smeđe kose osvježene plavim pramenovima nema rok trajanja.

Galerija Slavne brinete s plavim pramenovima - 5 Slavne brinete s plavim pramenovima - 9 Slavne brinete s plavim pramenovima - 10 +6 Kate Beckinsale  

Ova frizura postala je klasik koji pristaje svim nijansama smeđe kose, lako ju je održavati te je prikladna za svako godišnje doba. Bez obzira na to je li vaša osnovna boja čokoladno smeđa, kestenjasta ili neka druga nijansa smeđe, za svaku od njih postoji savršena nijansa plave koja će osnovnoj boji dodati toplinu i dimenziju.

Neki trendovi u bojanju kose dolaze i odlaze, ali trend smeđe kose osvježene plavim pramenovima nema rok trajanja

Kod odlučivanja koliko plavi želite biti, odnosno koliko želite da vaši pramenovi budu izraženi, uzmite u obzir koliko vremena želite izdvojiti za održavanje i osvježavanje pramenova kako bi frizura uvijek izgledala dobro i svježe. Prije stavljanja pramenova u obzir je dobro uzeti i izgled kose, ton kože te boju očiju kako bi frizer odredio boju pramenova koja će vam najbolje odgovarati, ali i tehniku izrade pramenova, kao i to ide li se za hladnijim ili toplijim tonovima plavih pramenova.

Želite li suptilnu promjenu, razmislite o pramenovima koji se jedva vide te prodiru iz unutrašnjeg sloja kose. Veća promjena mogu biti primjetljiviji pramenovi koji uokviruju lice i ističu ono najbolje na njemu.

Frizura "Milenijski koral": Boja kose zbog koje će se u 2019. mnogi odvažiti na promjenu

Jennifer Lopez 10 frizura koje nikada ne izlaze iz mode

Brojne su varijante dodavanja plavih pramenova smeđoj kosi, ali frizeri većinom savjetuju pristup manje je više kako bi se postigao što prirodniji izgled. Primjerice, balayage je odlična tehnika za postizanje uvijek trendi efekta osunčane kose.

Deset najljepših slavnih crnki zbog kojih poželimo potamniti kosu Najljepše crnokose slavne dame - 1 Najljepše crnokose slavne dame - 2 Najljepše crnokose slavne dame - 3 +6 Najljepše crnokose slavne dame - 4

Da smeđa kosa obožava plave pramenove, uvjerite se u fotogaleriji slavnih žena koje odlično nose ovaj klasik među frizurama.

Slavne brinete s plavim pramenovima - 8 Halle Berry (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju