Nema sumnje da je visoka varijanta punđe jedna od najpopularnijih frizura.

Galerija Visoke punđe slavnih žena - 18 Visoke punđe slavnih žena - 20 Visoke punđe slavnih žena - 15 +15 Demi Lovato

Svestrana, lako prilagodljiva svim prigodama, visoka punđa sjajan je odabir bez obzira na to za kakav tip događanja trebate frizuru.

Visoke punđe slavnih žena - 20 Annalynne McCord - dokaz da visoka punđa savršeno pristaje ženama s gustom i kovrčavom kosom (Foto: Guliver/CoverImages/Getty Images)

Dodatni je bonus i to što ta frizura voli baš sve tipove kose, od tanke i svilenkaste do guste i kovrčave. Isto vrijedi i za duljinu kose pa tako može sjajno izgledati neovisno o tome imate li dugu, poludugu ili kraću kosu.

Visoke punđe slavnih žena - 4 Kimberley Walsh (Foto: Guliver/CoverImages/Getty Images)

Za svečane prigode tražena je raskošnija i uglađenija varijanta, dok ćemo za ležernija događanja često odabrati takozvanu "neurednu" visoku punđu.

Visoke punđe slavnih žena - 12 Emma Roberts - visoka polu-punđa na kraćoj kosi (Foto: Guliver/CoverImages/Getty Images)

U posljednje vrijeme izrazito su popularne i visoke polupunđe, u kojima se za punđu odvaja manji dio kose s vrha glave, a ostatak ostaje raspušten.

Taj tip frizure može izgledati posebno efektno ako imate dugu kosu, ali jednako dobro funkcionirat će ako imate lob ili bob.

U galeriji pogledajte 20 visokih punđi na slavnim damama i pronađite inspiraciju za svoju novu frizuru.

Visoke punđe slavnih žena - 19 Ferne McCann - visoka punđa i duge šiške sa strane (Foto: Guliver/CoverImages/Getty Images)

PROVJERITE I KOJA JE FRIZURA NAJBOLJA ZA VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK:

Horoskop i kosa: Koja je idealna frizura za svaki znak? OVAN - Pixie frizure BIK - valoviti lob BLIZANCI - kratka asimetrična frizura +8 RAK - velike ženstvene kovrče

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju