Zabilježite svoje najdraže ljetne doživljaje, pošaljite nam svoju fotografiju i sudjelujte u ljetnom darivanju portala Zadovoljna.hr

U proteklih tjedan dana obradovali ste nas svojim fotografijama koje ste objavili na Instagramu u sklopu našeg nagradnog natječaja #zadovoljnaljeti, a danas objavljujemo pobjednike 1. kruga natječaja. U nastavku pogledajte tri fotografije koje su nas osvojile na prvi pogled.

 

A photo posted by zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) on

Korisnica marina_norell oduševila je fotografijom svog psa Marleyja i njihovog prvog zajedničkog ljetovanja, a a.m.s._du pravom morskom fotografijom zbog koje smo odmah poželjeli zaroniti u prelijepo jadransko plavetinilo.

 

 

A photo posted by zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) on

Korisnica tina6238 pokazala nam je modni dodatak bez kojeg rijetko koja žena može zamisliti ljeto, preslatke sunčane naočale, u ‘pratnji’ tulipana koji bi svakome uljepšali svakodnevicu.

 

A photo posted by zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) on

Molimo sretne dobitnice da nam pošalju svoje osobne podatke ( ime, prezime, adresu i broj mobilnog telefona) na zadovoljna@novatv.hr  ili u poruci na Instagramu kako bismo im dostavili dar iznenađenja.

Svima koji su se do sada uključili u izazov zahvaljujemo i pozivamo sve druge followere Instagram profila portala Zadovoljna.hr da se pridruže natječaju u kojem mogu osvojiti ljetne darove iznenađenja. Među njima se nalaze majica s print natpisom, ogledalce Zadovoljna.hr, bežični miš i razni beauty proizvodi.

Neki od ovih darova mogu stići na vašu adresu ako do 23. kolovoza na svom Instagram profilu objavite fotografije omiljenih ljetnih trenutaka uz hashtag #zadovoljnaljeti. Sva pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju