Instagram profil zadovoljna.hr dosegnuo je 100.000 pratitelja, čime je postao medijski Instagram profil s najviše pratitelja u Hrvatskoj.

O snazi na digitalnim kanalima govori i podatak da portal zadovoljna.hr na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu prati više od 385.000 korisnika.

Potvrda je to da zadovoljna.hr živi svoju misiju i viziju te čvrsto drži lidersku poziciju među lifestyle brendovima u Hrvatskoj.

Zadovoljna.hr najčitaniji je ženski lifestyle portal u Hrvatskoj sa 785.869 jedinstvenih čitatelja mjesečno. U veljači je portal ostvario 17.680.489 pregleda stranica, čime se pozicionirao kao najjači lifestyle portal u Hrvatskoj, sa 6 milijuna pregleda više od prvog konkurenta. (Izvor: Gemius, veljača 2019.).

Gotovo 140 milijuna pregleda stranica ostvarili su čitatelji portala zadovoljna.hr u 2018., što je 36 milijuna više od prvog konkurenta, čime je zadovoljna.hr najpopularniji lifestyle portal i prema broju pregleda stranica u Hrvatskoj (*Izvor: Gemius, 2018.)

Zadovoljna.hr portal je iz grupacije Nova TV koji svojim radom želi utjecati na boljitak društva i u svojoj se niši poslovanja ponaša odgovorno i poticajno. Osnažuje žene, potiče ih da napreduju, vjeruju u sebe, kao medij prepoznaje svoju ulogu pokretača pozitivnih promjena i koristi svoj utjecaj kako bi mijenjao društvo nabolje.

Ovaj rezultat bio bi nemoguć bez naših vjernih čitateljica, zbog kojih zadovoljna.hr i postoji. Zato im ovim putem zahvaljujemo jer nas svakodnevno čitaju, prate, inspiriraju i motiviraju da budemo još bolji. 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju