Nivea Cocoa mlijeko za tijelo. Bogata njega kože sa senzacionalnim mirisom kakaa


Zagreb, 15. rujna 2014. - Nakon intenzivnog izlaganja kože suncu tijekom ljetnih mjeseci naša koža zahtjeva posebnu njegu i dubinsku hidratizaciju. U tome nam može pomoći kakao-maslac, visoko koncentriran prirodni hidratantni sastojak, bogat vitaminima i mineralima koji djeluju kao snažni antioksidansi. Kakao maslac prava je zvijezda među sastojcima za njegu kože zbog posebno visokog sadržaja vitamina E koji pomaže koži da dulje zadrži zalihe vlage kako bi koža ostala glatka i blistava tijekom cijelog dana.


NIVEA predstavlja NIVEA Cocoa mlijeko za tijelo obogaćeno prirodnim kakao-maslacem i vitaminom E za dubinsku i dugotrajnu hidrataciju kože. Nanošenjem NIVEA Cocoa mlijeka za tijelo koža postaje svilenkasta na dodir te izgleda zdravo dok je tijelo obavijeno finim mirisom kakaa tijekom cijelog dana. Osim visoko vrijednog kakao-maslaca, ovo mlijeko za tijelo sadrži i Hydra IQ tehnologiju koja osigurava brzo upijanje. Idealno je za suhu kožu kojoj pruža intenzivnu, dugotrajnu njegu koja traje i traje.

Preporučena MPC (250 ml): 30 kn

 

 

Jeste li znali?

Asteci i Maje vjerovali su da je stablo kakaovca poklon bogova. Smatra se da divlje stablo potječe iz bogatih donjih slojeva netaknutih tropskih kišnih šuma u slivovima Amazone i Orinoca. Prvi put su ga kultivirali Maje na poluotoku Yucatanu u Meksiku i trgovali njime s Astecima koji su živjeli u sušim predjelima gdje kakaovac ne može rasti. Znanstvena istraživanja su pokazala da sadrži visokovrijedne sastojke koji pozitivno utječu na ljudski organizam.
 


Više o NIVEA proizvodima saznajte na www.nivea.hr
Facebook - www.facebook.com/NIVEAHrvatska
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju