Crvena boja oduvijek je bila simbol, strasti, ljubavi i ženstvenosti. Upravo zbog toga crvene nijanse su najljepši ukras ženskih usana, ali i noktiju. Ako ste u potrazi za savršenom bojom crvenog laka za nokte, donosimo preporuku žena diljem svijeta koje su odabrale najljepšu nijansu na svijetu


Baš poput crvenog ruža na usnama, savršena manikura u boji ljubavi nepogrešiv je odabir za svaku ženu. Od dramatične žarke, preko boje crnog vina i koralja pa sve do nježnih i pastelnih nijansi, crvena boja savršeno se slaže sa svim prigodama, stilovima i nijansama tena.

No, u paleti nijansi koja se nudi na tržištu uvijek se izdvoji ona jedna kojoj nitko ne može odoljeti, ona najpopularnija i najtraženija.

To su potvrdili na web stranici Rank&Style, gdje su uz pomoć brojnih algoritama i anketa koje uključuju livestyle portale, društvene mreže i blogove iz cijelog svijeta uspjeli pronaći i izdvojiti najpopularniju nijansu crvenog laka za nokte.

Iako je konkurencija bila vrlo gusta, titulu najpopularnije crvene boje dobio je Opi lak za nokte čija nijansa ima neodoljivi naziv Big Apple Red.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju