Mame okupljene u zajednici pod nazivom 'Mama Bean Parenting' velike su zagovornice dojenja. Svjesne da puno žena ima velike probleme u prvih nekoliko mjeseci majčinstva i često iz straha ili neznanja odustanu od dojenja i pređu na adaptiranu mliječnu formulu, one su tu da pruže potporu i daju savjet svim mamama kojima je to potrebno

Stranica 'Mama Bean Parenting' redovito objavljuje fotografije mama i njihovih beba u želji da sve druge nove mame inspirira na ustrajanje u dojenju.

Jedna takva objavljena fotografija objavljena je prošli tjedan, ali ona ima još jednu važnu poruku za sve tate i muškarce koji će to tek postati. Na fotografiji se nalazi mama Marina sa svojim suprugom i njihovim blizancima.

Ona utjelovljuje zahvalnost koju ova mama osjeća prema svom mužu zato što joj je pružao potporu kroz izazove s kojima su se suočavali, kaže fotografkinja Melissa Anthony koja ju je napravila.

 

Mama Marina says:"We had photographs taken to celebrate making it to two years nursing twins. After struggling with...

Posted by Mama Bean Parenting on Monday, November 23, 2015

Bračni par odlučio se za snimanje kako bi proslavio dvije godine dojenja tijekom kojeg su naišli na razne probleme, između ostalog premalu količinu mlijeka, odbijanje dojke i mnoge druge situacije s kojima se susreću novi roditelji.

Sve majke koje su rodile blizance znaju da njihovo dojenje nije lako, pogotovo ako žena nema potporu. Bebe se u početku hrane istovremeno što može biti komplicirano i zato je pomoć partnera ključna kod njihovog namještanja na dojke.

Poruka fotografije je jasna - povezanost, zajedništvo, ljubav i potpora muškarca u svim izazovima majčinstva je ono najvrednije što mogu dati majci svoje djece.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju