Horoskop i ljubav dvije su riječi koje često povezujemo zajedno pa preispitujemo jesmo li s partnerom kompatibilni, kako ćemo se slagati, ima li veza budućnosti... No horoskop može otkriti i tko bi mogao biti vaš idealan partner, barem prema vašim osobinama


Ovan
Ovaj znak ima uzavrelu krv te uživa u činu zavođenja, ali ne voli nametljivce. Uživate u spontanosti i koketiranju. Ako im netko u potpunosti odgovara, lako će se zaljubiti, ali se moraju potruditi kako bi ostali s jednim partnerom.

Ovnovima najviše odgovara osoba koja će pratiti njihov tempo i koja ima istu energiju kao oni. To su otvorene osobe koje se ne libe pokazati pravo lice.

Ovnovima najviše odgovara osoba koja će pratiti njihov tempo i koja ima istu energiju kao oniBik

Ovaj znak žudi za senzualnošću i tradicijom te živi za ljubav. Imaju profinjen ukus, vole elegantne večere i izlaske koji bude sva osjetila. Bikovi će svom partneru pružiti nježnost i ljubav, ali od njega očekuju isto.

Bikovima treba osoba koja je strastvena i prepuna seksepila. Njima je ovaj dio vrlo važan te zbog toga traže izvrsnog ljubavnika koji će ih zavesti.

Blizanci
Sa zabavnim i zavodljivim blizancima nikada nije dosadno. Ispunjava ih razmišljanje, mozganje, razgovor i druženje te će rađe izabrati izlazak u omiljeni kafić ili noćni klub nego večer u kinu ili kazalištu.

Blizance će privući osoba koja im može parirati. Prvo će željeti prijateljstvo, a potom, ako se rodi ljubav, to će biti ono pravo, ono što traje. Što se seksa tiče, blizanci žude za kreativnom i znatiželjnom osobom koja ih može pratiti i koja želi s njima provesti vječnost.

Rak
Ovaj znak je drag i voli se brinuti za druge. Njima treba partner koji će im malim znakovima pažnje dokazati ljubav. Žude za stabilnom vezom a partnera biraju pažljivo.

Rakovima treba osoba koja će se s njima maksimalno povezati na emocionalnoj razini, a nikako osobe koje žele plitku vezu. Privlače ih partneri koji znaju započeti lijep i dubok razgovor uz večeru i s kojom mogu podijeliti najdublje osjećaje.

Rakovima treba osoba koja će se s njima maksimalno povezati na emocionalnoj razini, a nikako osobe koje žele plitku vezuLav
Dramatične i demonstrativne osobe koje žele biti obožavane i cijenjene. Kada dobe što žele, uzvraćaju brižnošću i odanošću. Od partnera očekuju ništa manje od obožavanja, ali to ne znači da će u vezi biti sebični, već strastveni i predani.

Lavovima treba partner koji će moći pratiti njihovu strastvenu i energičnu stranu i koji će im vjerovati i moći pružiti sigurnost i puno ljubavi.

Djevica
Praktične, fleksibilne i pouzdane osobe. Ovaj znak koji teži za perfekcijom i postepenom razvoju stabilne veze. Imaju vrlo visoke standarde pri odabiru partnera, a kada je riječ o počecima, vole romantične geste i cijene trud budućeg partnera.

Djevice traže partnera koji će ih oboriti s nogu, a ako se zaljube spremni su partneru pružiti mnogo strastvenih trenutaka, posebno u okruženju spavaće sobe.

Vaga
Niti jedna gesta nije premala za osvajanje srca vječnih romantika - vaga. Cvijeće, čokolada, ljubavne poruke za njih nisu izlizane filmske fraze već pravi oblik zavođenja.

Vage privlači stil i intelektulane 'spike', odnosno osobe koje znaju kako izvesti lijepu i pametnu konverzaciju. Oni su najromantičniji znak koji žudi za vezom, ali i društvenim životom i izlascima teće se najbolje slagati s osobama koje su fleksibilne i spremne za dugu i kvalitetnu vezu.

Škorpion
Strastveni pripadnici ovog znaka uvijek žude za dubokim emocionalnim vezama. Njihova energija i promjene raspoloženja partneru mogu biti izazov, ali upravo zbog toga traže partnera koji je u vezi spreman na sve.

Što se zavođenja tiče, nisu laki za osvojiti, a privući će ih osobe koje znaju s riječima i koje imaju emocionalnu dubinu i koje su im spremne dati glavnu riječ u vezi.

Strijelac
Ovaj znak privlače avanturistički, egzotični, filozofski tipovi koji imaju otvorene životne stavove. Žele slobodu i neovisnost, a od partnera očekuju isto.

Strijelci uživaju u iznenađenjima i neovisnosti, bilo kakva upotreba sile ili pritiska će ih udaljiti od potencialnog partnera. Njih će privući osobe koje su tajnovite, ali ipak spremne pokazati osjećaje.

Strijelci uživaju u iznenađenjima i neovisnosti, bilo kakva upotreba sile ili pritiska će ih udaljiti od potencialnog partneraJarac
Ovaj znak uživa u financijskoj i emocionalnoj stabilnosti. Najčešće imaju čvrste stavove i životne ciljeve koje žele ostvariti, znaju što žele i kako to mogu dobiti.

Jarci žele strastvenog partnera koji ima profinjen ukus. Nisu lakovjerni, a ako im se osoba svidi, ona je njihova, a ako ne, vrijeme je za prekid. Traže partnera koji ima jednako iskrene osjećaje, a kada ga pronađu, spremni su mu pokloniti svoj cijeli život.

Vodenjak
Osobe otvorenog uma koje su uvijek spremne za nove avanture i iskustva kako u životu, tako i u ljubavi. One traže partnera koji ima jasne stavove i velike ideje koje je spreman i realizirati.

Vodenjaci su individualci koji vole svoj prostor i vrijeme za sebe. Njihove veze najčešće počinju kao prijateljstva što znači da se moraju povezati s osobom prije nečeg većeg i dubljeg.

Ribe
Istinski romantici i emotivci čije srce partneru nude na pladnju. Partner koji će ih ispuniti mora biti osoba od povjerenja, brižan i stabilna osoba čistih i časnih namjera.
Ribe vole bezuvjetno i spremne su to pokazati svima.

Ribe su sramežljive i povučene, a od partnera traže suprotnost. Privlače ih odvažne praktične i direktne osobe koje će u nadopuniti praznine i biti sve što oni sami nisu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju