Irena Pecotić provela je nekoliko dana na Visu, na kojem je, kako je otkrila na Instagramu, napunila baterije i resetirala se. Divota Visa oduševila je i Irenu, koja je posjet jednom od najljepših hrvatskih otoka ovjekovječila fotografijom snimljenoj u uvali Kut.

Galerija Irena Pecotić Irena Pecotić nosi sandale sa zakovicama iz trgovine Zara Zara, snižena cijena 29,99 eura (cijena prije sniženja 55,95 eura) +5 Reserved, snižena cijena 15,99 eura (cijena prije sniženja 29,99 eura)

Hrvatski otok Vis mjesto je na kojem nastaju neke od najljepših fotografija s ljetovanja, a i u ovo vrijeme, tik pred početak ljeta, taj otok prava je oaza za uživanje i odmaranje. I Irena Pecotić na Visu je provela kratki odmor, a sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila je fotografiju na kojoj pozira sjedeći na kamenom bloku, tik uz more. Pogleda uprtog prema moru Irena je uz fotografiju poručila:

Odsad sakupljanje trenutaka i uživanje u svakom.

I baš je taj trenutak na fotografiji jedan od onih za maksimalno uživanje, a nema sumnje da će i ta fotografija biti jedna od onih za pamćenje u Ireninu životu. Naravno, i najnoviju fotografiju velika zaljubljenica u modu i žena s puno stila začinila je modnom kombinacijom koja nas je osvojila.

Odjenula je bijelu haljinu koja se otraga veže s dvije trake, a romantičnost modela naglašena je rupičastim cvjetićima. Upravo su bijele haljine među najpopularnijima tijekom ljetnog razdoblja jer bijela najmanje privlači sunce, a i djeluje svježe, čisto i baš nekako ljetno.

Slatku haljinu Irena Pecotić kombinirala je uz ravne crne sandale s remenčićima i ukrašene metalnim zakovicama. Sandale naprijed imaju samo jedan remenčić koji dijeli palac od ostalih prstiju, dok su oko gležnja osigurane s dvama remenčićima. Riječ je o jednom od hit-modela sandala iz trgovine Zara, a da su itekako tražene, pokazuje i to da su gotovo rasprodane.

Zara, snižena cijena 29,99 eura (cijena prije sniženja 55,95 eura) Zara, snižena cijena 29,99 eura (cijena prije sniženja 55,95 eura) (Foto: Internetska stranica trgovine)

Nema sumnje da je takav tip sandala jedan od najtraženijih svakoga ljeta, a može se pronaći i u drugim trgovinama, pa svakako provjerite modele koje smo izdvojili u fotogaleriji na početku teksta.

  Kako su dobre! Hit-torbica Irene Pecotić u sjeni fantastičnih gležnjača Georgina Rodriguez Le Bambino Grande, Jacquemus (750 EUR) Le Bambino grande, Jacquemus (750 EUR) +1 Le Bambino je jedan od Jacquemusovih najpopularnijih modela torbi

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju