Na dan vjenčanja, mladenke osim vela vole imati i ukras u kosi koji svečanoj frizuri daje profinjen i romantičan izgled. Kako bi im na najljepši dan u životu osigurala unikatne dodatke pobrinula se dizajnerica Irena Vučinić Ševarika

Galerija Irena Vucinic Art Jewelry - 4 Irena Vucinic Art Jewelry - 9 Irena Vucinic Art Jewelry - 8 +5 Irena Vučinić Art Jewelry, nova kolekcija za proljeće i ljeto 2018. godine Ukras za kosu poseban je dodatak koji svečanoj frizuri daj osobiti pečat. U prošlosti su mladenke nosile vjenčiće napravljene od cvijeća i različitog vrsta bilja. Takav prirodni aranžman kasnije je zamijenila tijara.

Kako bi vratila taj vintage i romantičan dodatak ponovo u modu pobrinula se dizajnerica Irena Vučinić Ševarika. Naime, ona se prije 10 godina odlučila za izradu unikatnih ručno rađenih dodataka za kosu.

U stvaranju vjenčanih dodataka uvijek polazimo od ideje da se svaka žena ima pravo na dan vjenčanja osjećati posebno. Volimo detalje zbog kojih će vjenčane frizure izgledati neodoljivo i omogućiti svakoj mladenki da zablista na najuzbudljiviji dan u životu, istaknula je dizajnerica Irena Vučinić Ševarika.

U novoj kolekciji za proljeće i ljeto za 2018. godinu dizajnerica je predstavila ukrase nadahnute glamurom nekadašnjih holivudskih diva.

Po struci dipl. ing. tekstilne tehnologije, sa završenim smjerom dizajna i projektiranja tekstila i odjeće, svoju ljubav je ipak pronašla u dizajniranju nakita. 

Svojim unikatnim kolekcijama u kratkom vremenu osvojila je srca modernim djevojkama koje se ne boje istovremeno biti ženstvene, ali i romantične. Veći ili i decentni, ukrasni detalji u obliku vjenčića, špangice ili češljića za kosu najbolji su začin za svečane prilike koji spajaju sve elemente u jedinstvenu cjelinu.

Bilo da se radi o nježnim valovima, zaglađenoj punđi ili mekanoj pletenici ukrasi u kosi idealni su elementi za oblikovanje djevojačkog izgleda koji će se lijepo stopiti sa svakom vjenčanicom.

U novoj kolekciji za proljeće i ljeto za 2018. godinu dizajnerica je predstavila ukrase nadahnute glamurom nekadašnjih holivudskih diva.

Senzibilnošću žene koja razumije žensku potrebu da u svakoj prilici bude lijepa, poželjna i zapažena, u novoj kolekciji predstavljamo modele nadahnute raskošnim glamurom nekadašnjih holivudskih diva. Metalni sjaj, svjetlucavi kamenčići i nježni puderasti tonovi, na posebno romantičan način začinili su ovu kolekciju prepunu floralnih motiva i zavodljive ženstvenosti, rekla je dizajnerica Vučinić Ševarika

Ukrasi ručno rađeni od kvalitetnih materijala posebni su iz tog razloga što ostaju mladenkama kao trajna uspomena. Irena Vucinic Art Jewelry možete kupiti preko facebook stranice brenda.

Ukoliko i vi želite imati romantičan dodatak u svojoj kosi pogledajte modele iz nove kolekcije u našoj fotogaleriji.
Irena Vucinic Art Jewelry - 3 Irena Vučinić Art Jewelry, nova kolekcija za proljeće i ljeto 2018. godine Foto: Foto: Gorana Blaževac

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju