Iris Law došla je podržati svog oca, slavnog glumca Judea Lawa, na premijeri filma fantazije "Čudesne zvijeri: Grindewaldova zlodjela" održanoj u Londonu. Iris je izgledala poput prave mlade dame u kostimiću s potpisom Chanela.

Galerija Iris Law \'pokupila\' je najbolje od mame i tate - 7 Iris Law \'pokupila\' je najbolje od mame i tate - 3 Iris Law \'pokupila\' je najbolje od mame i tate - 5 +7 Iris Law s mamom Sadie Frost

Samo jedan pogled na 18-godišnju Iris Law dovoljan je da se zaključi kako je mlada ljepotica velikih plavih očiju i punih usnica "pokupila" najbolje od svojih roditelja, glumice Sadie Frost i glumca Judea Lawa. Djevojka eterične ljepote plijenila je pažnju na premijeri filma "Čudesne zvijeri: Grindewaldova zlodjela", u kojem njezin tata glumi mladog Albusa Dumbledorea, slavnog čarobnjaka iz serijala o Harryju Potteru.

Iris Law došla je podržati svog oca, slavnog glumca Judea Lawa na premijeri filma fantazije 'Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald'



Iris je na crvenom tepihu (koji je za ovu prigodu obojen u plavo) bila oličenje elegancije u tamnoplavom kostimiću s kožnatim detaljima u crnoj s potpisom modne kuće Chanel. Kreaciju je kombinirala uz crnu torbicu istog brenda te crne cipele.

Osim Iris, Sadie Frost i Jude Law, koji su se razveli 2003. nakon šest godina braka, imaju i dva sina.

U novom filmu "Čudesne zvijeri: Grindewaldova zlodjela", čija je radnja smještena u vrijeme prije priče o Harryju Potteru, Jude Law ima jednu od glavnih uloga, a igraju i Johnny Depp, Zoë Kravitz i Eddie Redmayne.

Iris Law \'pokupila\' je najbolje od mame i tate - 10 Iris Law na premijeri filma 'Čudesne zvijeri: Grindewaldova zlodjela' (Foto: Guliver/Cover Images, Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju