U hrvatskim je gradovima održana premijera serijala „Where to sign“, hrvatske inačice showa „Selling Sunset“. Premijera je okupila brojne poznate osobe koje su se istaknule svojim odjevnim kombinacijama, a u Splitu je pažnju privlačio modni izbor Iris Livaje.

Galerija Iris Livaja u kombinaciji modne kuće Elisabetta Franchi Iris Livaja u kombinaciji modne kuće Elisabetta Franchi Iris Livaja u kombinaciji modne kuće Elisabetta Franchi +4 Iris Livaja u kombinaciji modne kuće Elisabetta Franchi

Za ovu je priliku Iris odjenula moćni, crni kombinezon modne kuće Elisabetta Franchi, koju trenerica fitnesa i bivša manekenka često bira u raznim prilikama.

Efektni kombinezon sačinjen je od crnog trapera, a poseban je zbog šljokica u području prsa i na džepovima.

Neovisno o tome u kojem se godišnjem dobu nalazimo, kombinezoni nekako uvijek pronađu svoj put, bar kad se radi o funkcionalnosti i upečatljivosti, jer oni su odjevni predmet koji je praktičan, a ujedno nikako vas ne sputava u vašem kretanju i obavljanju dnevnih aktivnosti, objasnio je stilist Marko Grubnić u serijalu Dreskod.

Iris Livaja u kombinaciji modne kuće Elisabetta Franchi Kombinezon modne kuće Elisabetta Franchi (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Crni kombinezon Iris je odlično iskombinirala s visokim čizmama iste modne kuće koje krasi iglena potpetica, a malo je boje svojoj odjevnoj kombinaciji dodala upečatljivom zelenom torbicom već spomenutog brenda. 

Iris Livaja u kombinaciji modne kuće Elisabetta Franchi Čizme modne kuće Elisabetta Franchi (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Kompletan je stajling začinila decentnim nakitom od kojeg su se posebno istaknule zlatne naušnice, a kosu je oblikovala u elegantne valove.

Iris Livaja u kombinaciji modne kuće Elisabetta Franchi Iris Livaja u kombinaciji modne kuće Elisabetta Franchi (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

U nastavku možete pogledati što stilist Marko Grubnić kaže o kombinezonima.

Iris Livaja: Kombinacija za dolazak na utakmicu u kojoj najviše pozornosti kradu efektne traperice Iris Livaja Iris Livaja na Poljudu - 4 Iris Livaja na Poljudu +3 Iris Livaja na Poljudu - 5

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju