Više od 450 Splićana uživalo je u predstavi „Magic show“ hrvatskog iluzionista Luke Vidovića u Časničkom domu u Lori. Ovaj humani događaj održao se u organizaciji Rotary kluba Split Novi, a prihod od prodanih ulaznica namijenjen je za opremanje Edukacijskog centra u Splitu Udruge Sindrom Down 21.

Galerija Iris Rajčić i Marko Livaja Marko Livaja i Iris Rajčić s kćeri Gola X Zara, 899,90 kn +4 Mango, 449,90 kn

Među onima koji su pozorno pratili predstavu bio je i nogometaš Hajduka Marko Livaja kojem su društvo pravile supruga Iris i kći Elizabet.

Bivša manekenka i prva pratilja Miss Hrvatske, a danas fitness trenerica za obiteljski izlazak odjenula je bijeli sako ispod kojeg je nosila sivu majicu.

Donji dio kombinacije činile su svijetlo plave traperice širokih, dužih nogavica koje je Iris uparila s bijelim visokim tenisisama koje su stvorene za jesenske kombinacije, a najveće ljubiteljice tenisica nose ih i u najhladnijem dijelu godine.

Visoke tenisice komad su koji svakodnevnim kombinacijama daju dozu šika, a osim uz traperice dame ih nose uz trenirke, suknje, haljine...

Ana Gruica Uglešić: Odvažno izdanje za vjenčanje u dugoj haljini s prorezima Ana Gruica Uglešić na vjenčanju Iris Rajčić i Marka Livaje - 4 Ana Gruica Uglešić na vjenčanju Iris Rajčić i Marka Livaje - 5 Ana Gruica Uglešić na vjenčanju Iris Rajčić i Marka Livaje - 1 +1 Ana Gruica Uglešić na vjenčanju Iris Rajčić i Marka Livaje

U našoj galeriji izdvojili smo nekoliko visokih tenisica po uzoru na model koji je odabrala Iris Rajčić, a koje će se sjajno uklopiti u jesensko-zimsku garderobu.

Marko Livaja i Iris Rajčić s kćeri Marko Livaja i Iris Rajčić s kćeri (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju