Uz kreativnu uličnu umjetnost, urbanu glazbu te kulinarske kreacije s potpisom zvijezde Masterchefa - Tihomira Krkleca, na lokaciji Garden Breweryja predstavili smo novitete uz koje će vam NIVEA SUN i ovog ljeta omogućiti maksimalnu uživanciju.

 Ljeto i sunce = zaštita, to je pravilo koje svi znamo, no, kada tražimo pravu kremu za sunčanje, izbor nam je otežan ponudom raznih proizvoda. Ove godine, NIVEA SUN Protect & Moisture linija proizvoda omogućuje ti zaštitu kože iznutra i izvana. Nježne, njegovane i čišće formule trenutno štite kožu od UVA i UVB zraka i vodootporne su. Istodobno, zahvaljujući antioksidativnom vitaminu E i glicerinu njeguju kožu iznutra i hidratiziraju je tijekom 48 sati.
Osim što štite našu kožu, NIVEA SUN Protect & Moisture losioni za zaštitu od sunca SPF 30 štite i oceane i mora. Naime, njihova formula je 82 % biorazgradiva te ne šteti morima i oceanima jer ne sadrži oktinoksat, oksibenzon, oktokrilen UV filtere i mikroplastiku. Nova, održivija formula ide i korak dalje sa svojim pakiranjem pa su svi NIVEA SUN Protect & Moisture proizvodi izrađeni su od 50 % reciklirane plastične boce i poklopca.

● Pouzdana zaštita od UVA i UVB zraka, opeklina i preranog starenja kože
● Vodootporna formula
● Zaštita kože iznutra s antioksidativnim vitaminom E i 48 sati hidratacije
● Održiva formula bez mikroplastike

  PR PR Foto: PR

Proizvod koji će vas ovog ljeta impresionirati tri puta većom vodootpornošću od uobičajene kreme za sunčanje je NIVEA SUN Protect & Moisture Ultra losion za zaštitu od sunca sa SPF 50+.


● Pouzdana zaštita od UVA i UVB zraka, opeklina i preranog starenja kože
● 3x dulje vodootporna formula u usporedbi s običnim vodootpornim sredstvom za zaštitu od sunca
● Zaštita kože iznutra s antioksidativnim vitaminom E uz 48 sati hidratacije
● Održiva formula bez mikroplastike

PR PR Foto: PR

Za svakodnevnu zaštitu od UV zraka, plave svjetlosti i onečišćenja ovo će se ljeto pobrinuti NIVEA SUN Triple Protect ultralagani fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+. Ovaj ultra lagani i nemasni hidratantni fluid s hijaluronom trenutno se upija - pogodan je za nanošenje ispod šminke te otporan na znoj, a zahvaljujući formuli s prirodnim antioksidansom - ekstraktom sladića aktivira vlastiti obrambeni mehanizam kože za zaštitu stanica od nečistoća.

PR PR Foto: PR

● Visoko učinkovita i trenutačna zaštita kože lica od UVA/UVB zraka, plave svjetlosti i onečišćenja
● Formula obogaćena s ekstraktom sladića i hijaluronom, za glatku kožu vidljivo zdravog izgleda
● Praktično i održivo pakiranje te biorazgradiva formula bez mikroplastike
● Prikladan za normalnu, mješovitu i osjetljivu kožu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju