Zbog svoje iznimne ljepote i vrijednosti među najcjenjenijim darovima oduvijek je bio nakit, a s obzirom na to da su počela velika ljetna sniženja, sada se zajedno sa satovima svjetskih brandova u zlatarnicama Zaks i srebrnarnicama Argentum može kupiti uz cijene niže do 40 posto!

Svake godine, posebnice u ljetnim mjesecima, najtraženiji su nakit i satovi u mornarskim, plavim ili bijelim motivima. Ovakvi modni dodaci pristaju uz kupaći kostim ili za izlazak jer svojim prekrasnim tonovima govore milijun riječi. Stoga, vrijeme je da u svoj život prizovete morsko plavetnilo sa srebrnim nijansama nakita u obliku narukvica, naušnica, ogrlica, prstena, ali i satova. S druge strane, nakit sa bijelim detaljima savršeno će izgledati na preplanuloj koži pa nema razloga da svoje mornarske odjevne kombinacije ne upotpunite srebrnim detaljima i satovima uz koje ćete se osjećati sretno i samouvjereno!

Cjelokupnu kolekciju potražite u srebrnarnicama ARGENTUM i zlatarnicama ZAKS diljem zemlje, a prilikom ljetne kupnje ostvarite popuste: do 40 % na nakit i 30 % na sve satove.

Darujte ovoga ljeta plave nijanse jer s njima nećete pogriješiti!

Zaronite u ljetna sniženja i po izuzetnim cijenama izaberite poklon u plavom ljetnom stilu!

Više informacija o asortimanu potražite na internetskim stranicama: www.argentum.hr i www.zaks.hr

Popis prodajnih mjesta ARGENTUM potražite ovdje, a poslovnica ZAKS ovdje

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju