Britanski model Iskra Lawrence poznata je po svojim oblinama i po promicanju pozitivne poruke da je svako tijelo lijepo. Sada je Iskra ponovno poslala snažnu poruku i oduševila svoje fanove, a o čemu je točno riječ saznajte u članku

Iskra Lawrence vrlo je aktivna na društvenim mrežama i poprilično glasna kada je u pitanju promicanje pozitivne svijesti o tome da je svako tijelo jednako lijepo. Na to je lijepa manekenka ponovno podsjetila svojih 3.5 milijuna pratitelja na Instagramu.

Naime, Iskra je objavila fotografiju sebe u jednodijelnom kupaćem kostimu na plaži te napisala poduži i vrlo lijepi podsjetnik za svoje pratitelje. Započela je s frazom "svako tijelo je bikini tijelo" te je u poruci napisala da neće pojačati trening ili manje jesti kako bi bolje izgledala idući tjedan na odmoru. Umjesto toga bit će uzbuđena radi istraživanja destinacije i učenja nekoliko izraza na novom jeziku.

Iskra Lawrence često promiče pozitivne poruke o fizičkom izgledu, a nedavno je napisala i vrlo snažan podsjetnik kojeg bi se svi trebali pridržavati

Bez obzira na to kako izgledaš, imaš potpuno pravo trčkarati po plaži noseći što god želiš. Životna iskustva su za tebe i ona se događaju upravo sada te svakoga dana. Imamo ova tijela jer su ona naš dom, daju nam da udišemo slanu aromu oceana, da gledamo valove te da osjetimo pijesak između nožnih prstiju. Nadam se da to osjećamo dok smo na plaži, napisala je Iskra koja je inače poznata po svojim bujnim oblinama.

Ovu objavu završila je sa snažnom rečenicom koju bismo svi trebali upamtiti: Ovo je tvoj dom 365 dana u godini, ne treba ga mijenjati zbog jednog godišnjeg doba ili ga mijenjati u tvorničku iluziju da bi nosili kupaći kostim.

 

A post shared by i s k r a (@iskra) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju