Parovi u vezama s velikom razlikom u godinama često su izloženi predrasudama i negativnim stereotipima u društvu. Nekako je postalo „normalno“ da stariji muškarci viđaju mlađe žene, no što kad je situacija obrnuta?

Svaka žena je lijepa, ali mene uzbuđuje osoba koja je samopouzdana u svim aspektima života, a pogotovu u spavaćoj sobi. Baš zato su mi oduvijek sviđale starije žene. U školi sam maštao o svojoj učiteljici, a kasnije i o prijateljicama moje starije sestre koje su često navraćale kod nas doma., otkriva nam Tomislav iz Zagreba.

Kad sam napunio 21 godinu odlučio sam ispuniti svoju najveću fantaziju i isprobati seks sa starijom ženom. Otišao sam na stranicu za upoznavanje osoba i počeo ciljano tražiti starije žene koje su zainteresirane za istu stvar sa mnom. Iskreno govoreći, nisam ništa htio išta reći svojim najbližim prijateljima o tome. Kad bih komentirao izgled nekih starijih glumica u pozitivnom smislu, uvijek su me ismijavali da imam čudan ukus u ženama.

Kad sam se počeo dopisivati s njom – nazovimo je Ivana – znao sam da sam naišao na pravu. Imala je 37 godina, ali je izgledala stvarno seksi. Odmah mi je poslala fotografiju i predložila da se nađemo na kavi i pobliže upoznamo. Pristao sam.

Kliknuli smo na prvu. Već prve večeri otišli smo kod nje u stan i... vatromet. Preuzela je inicijativu jer je vidjela da sam jako nervozan. Gurnula me na krevet, raskopčala moje hlače i sjela direktno „na mene“. Rekla mi je što točno želi od mene. To mi se jako svidjelo.

Bila je nezasitna.

Jednom prilikom zajedno smo se otuširali nakon seksa i brisali ispred ogledala u kupaonici. Kad je uhvatila moj pogled u ogledalu, nestašno se nasmijala, odbacila ručnik i nagnula se ispred umivaonika kao da me poziva – ajde, znaš da želiš, idemo još jednom.

Naučila me sve što znam o seksu i ženama. To se počelo odražavati i na moje ponašanje. Prijatelji su počeli primjećivati da sam 'drugačiji', da imam više samopouzdanja. Kad su me pitali jesam li našao nekoga, ništa im nisam želio reći.

Seks Pet Hrvatica o najboljem seksu s ljetovanja: "Nismo ni čekali da se skinemo do kraja"

Da, s njom je seks bio tako dobar, ali sramio sam se upoznati je s prijateljima. Mislio sam da neće razumjeti. U konačnici, to i nije bilo važno. S Ivanom sam se viđao tek oko pola godine. Život nas je odveo na različite strane svijeta.

Danas imam 32. godine, iskusniji sam, ali i dalje volim starije dame u svojoj spavaćoj sobi. Više se ne sramim to javno priznati. Naprotiv, ponosim se time bez obzira što drugi mislili o tome. Napokon sam slobodan,
zaključuje priču Tomislav.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju