Parovi u vezama s velikom razlikom u godinama često su izloženi predrasudama i negativnim stereotipima u društvu. Nekako je postalo „normalno“ da stariji muškarci viđaju mlađe žene, no što kad je situacija obrnuta?

Svaka žena je lijepa, ali mene uzbuđuje osoba koja je samopouzdana u svim aspektima života, a pogotovu u spavaćoj sobi. Baš zato su mi oduvijek sviđale starije žene. U školi sam maštao o svojoj učiteljici, a kasnije i o prijateljicama moje starije sestre koje su često navraćale kod nas doma., otkriva nam Tomislav iz Zagreba.

Kad sam napunio 21 godinu odlučio sam ispuniti svoju najveću fantaziju i isprobati seks sa starijom ženom. Otišao sam na stranicu za upoznavanje osoba i počeo ciljano tražiti starije žene koje su zainteresirane za istu stvar sa mnom. Iskreno govoreći, nisam ništa htio išta reći svojim najbližim prijateljima o tome. Kad bih komentirao izgled nekih starijih glumica u pozitivnom smislu, uvijek su me ismijavali da imam čudan ukus u ženama.

Kad sam se počeo dopisivati s njom – nazovimo je Ivana – znao sam da sam naišao na pravu. Imala je 37 godina, ali je izgledala stvarno seksi. Odmah mi je poslala fotografiju i predložila da se nađemo na kavi i pobliže upoznamo. Pristao sam.

Kliknuli smo na prvu. Već prve večeri otišli smo kod nje u stan i... vatromet. Preuzela je inicijativu jer je vidjela da sam jako nervozan. Gurnula me na krevet, raskopčala moje hlače i sjela direktno „na mene“. Rekla mi je što točno želi od mene. To mi se jako svidjelo.

Bila je nezasitna.

Jednom prilikom zajedno smo se otuširali nakon seksa i brisali ispred ogledala u kupaonici. Kad je uhvatila moj pogled u ogledalu, nestašno se nasmijala, odbacila ručnik i nagnula se ispred umivaonika kao da me poziva – ajde, znaš da želiš, idemo još jednom.

Naučila me sve što znam o seksu i ženama. To se počelo odražavati i na moje ponašanje. Prijatelji su počeli primjećivati da sam 'drugačiji', da imam više samopouzdanja. Kad su me pitali jesam li našao nekoga, ništa im nisam želio reći.

Seks "Nismo ni čekali da se skinemo do kraja": Iskreno priznanje Hrvatica o najboljem seksu s ljetovanja

Da, s njom je seks bio tako dobar, ali sramio sam se upoznati je s prijateljima. Mislio sam da neće razumjeti. U konačnici, to i nije bilo važno. S Ivanom sam se viđao tek oko pola godine. Život nas je odveo na različite strane svijeta.

Danas imam 32. godine, iskusniji sam, ali i dalje volim starije dame u svojoj spavaćoj sobi. Više se ne sramim to javno priznati. Naprotiv, ponosim se time bez obzira što drugi mislili o tome. Napokon sam slobodan,
zaključuje priču Tomislav.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju