Beauty blogerica Gina Shkeda koju na Instagramu prati više od 800.000 obožavatelja iznenadila je mnoge kada je iskreno progovorila o svojoj ljepoti

Iza savršenih jutarnjih selfija poznatih i slavnih skriva se mnogo truda, šminke i strateški pozicioniranog osvjetljenja. Najbolje je to dokazala Gina Shkeda, koju na Instagramu prati više od 800.000 obožavatelja.

Nakon što je ova beauty blogerica objavila svoju fotografiju s odmora u Cabu, mnogi su počeli komentirati kako je ista prekrasna.

 

A post shared by Gina (@ginashkeda) on

Ginu je pak najviše dotakao komentar 19-godišnje Paige Matthews iz Massachusettsa, koja je repostala fotografiju na Twitteru te napisala:

Kad bih se barem ja mogla probuditi ovako lijepa kao Gina Shkeda bila bih najsretnija djevojka na svijetu, te dodala hashtag #naturalbeauty odnosno prirodna ljepotica.

 

A post shared by Gina (@ginashkeda) on

Djevojko, imam obrve iscrtane metodom micro bladinga, umjetne trepavice i filere u usnama. Čak ni ja ne izgledam ovako, ti si bez mane, odgovorila je na Tweet beauty blogerica te oduševila korisnike na društvenim mrežama svojom iskrenošću.

Ne samo da je otkrila da njezina ljepota nije sto posto prirodna, već je na taj način dala podršku djevojkama koje se ponekad osjećaju nesigurno u svoj izgled.

 

A post shared by Gina (@ginashkeda) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju