Baš kao što njihova reklama kaže naše kolegice uzele su pauzu i priuštile si tretman koji će sigurno ponoviti i to baš u društvu. Evo zašto!

S obzirom da s dolaskom toplijeg vremena bolje vidimo i osjećamo štetu koju nam je zima i centralno grijanje napravilo koži lica, maske za lice bilo kakve vrste dobro došle su cijeloj redakciji, ali za pokusne kuniće nove linije Garnier maski za lice u maramici ovoga puta izabrali smo Maju i Milu.

Iako imaju različit tip kože - Maja ima izrazito suhu kožu, a Mila mješovitu – obje su žudile za intenzivnom hidratacijom pa su isprobale sve tri vrste Garnier maske za lice u maramici, MOISTURE+AQUA BOMB, MOISTURE+FRESHNESS i MOISTURE+COMFORT, kroz nekoliko dana. Iako je bombastično osvježenje bilo zajamčeno, nisu ni slutile da će se uz to i toliko dobro zabaviti. Evo što trebate znati ako se pripremate na ovakav tretman:

1. Je li primjena jednostavna kako kažu?

Za razliku od maski koje morate nanositi prstima ili kistom ovakva vrsta hidratizirajućih maski pokazala se izuzetno praktičnom.

Pakiranje se brzo otvara, maska se stavlja u nekoliko sekundi, odnosno poteza, te kad je centrirate na lice, skinete plavu plastiku s nje i još je zagladite kako bi bolje prijanjala na lice.

Pri stavljanju maske, Maja i Mila nasmijale su se do suza, priznaju kako nije bilo baš toliko lako uz sve te grimase i smijeh, sve rupe staviti tamo gdje pripadaju.

2. Osjećaj na koži, tekstura i miris

Maska u obliku maramice je mekana, sastavljena je od 100 posto celuloznih vlakana te daje osjećaj ugode na licu. Iznenadile su se koliko je maramica vlažna, toliko da ostala jednako vlažna kada su je stavile, ali i skinule.

Sve tri maske imaju ugodan i blag miris, ali moraju priznati da su u početku osjećale lagano peckanje. (možda je tomu razlog alkohol u sastavu maske)

3. Zabava zagarantirana

Najviše od svega im se svidjelo koliko su se pri ovom tretmanu zabavile.

''Plakale'' su od smijeha kada su je stavljale, smijale se jedna drugoj kada su je imale na licu, uz ugodno ćaskanje i zezanciju uspjele su popiti i čaj ili kavu u tih 15 minuta (koliko se maska treba držati na licu), a pri tom napravile nešto dobro za njihovu kožu.

Svakako preporučaju ovakav tretman na svim ženskim druženjima jer smijeha neće nedostajati.

4. Učinak

Upute kažu kako se višak nakon skidanja maske može utrljati u lice ili odstraniti blazinicom, a mi smo probali obje varijante. Ako imate kožu koja je normalna ili mješovita vjerojatno ćete imati potrebu odstraniti višak s maramicom ili blazinicom jer je maska doista vlažna.

Maja je višak utrljavala u kožu, a Mila odstranila blazinicom. Osjećaj na koži je ugodan, a ona brzo nakon na osjet mekana i vidno hidratizirana.

Ipak svaka ima svog favorita – Maja bi rado ponovno na svoje lice stavila MOISTURE+AQUA BOMB, a Mila MOISTURE+FRESHNESS. Jeste li i vi isprobali nove Garnier maske u maramici i koji je vaš favorit pišite nam na našoj Facebook stranici.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju